Ollaan vaan kavereita

Kuinka monesti olet kuullut tämän? Minä olen kuullut tämän liian monta kertaa. Eikä se koskaan pidä paikkaansa, etenkään siltä osapuolelta joka sitä ehdottaa. Näette ehkä kerran ja se oli siinä. Niin miksi sitten edes ehdottaa, koska kaveruus ei kiinnosta? Ei tarvitse olla oikeasti kohtelias, kohteliaampaa olisi sanoa rehellisesti ”ei olla tekemisissä, koska en halua”. Taidamme olla pelkureita.

Eräs tyyppi kuvaili tilanteen minulle jotenkin tähän tyyliin, ”hei mä en sulje ovea kokonaan vaan jätän sen raolleen sulle”. No kiitti vi#*$ti. Mähän haluankin olla kakkosvaihtoehto! 

Kavereita ei voi olla liikaakaan ja hyvät akanat säästetään. Etenki he, jotka haluavat nähdä. Deittailuistani sellaisia on toistaiseksi jäänyt vain kaksi, nyt yksi on ehdolla jatkoon kahvittelukaveriksi. Katsotaan kuinka käy. Näitä kahta näen silloin tällöin kun he pyytävät kahville tai minä tasapuolisesti.

Tulin tässä myös jonkinlaiseen deittailuni tienpäähän, stop-merkin ehdin ohittaa ja rynnätä sinne päätyyn. Unohdin ilmeisesti miltä se kieltomerkki näyttää. Kirjoitin edellisessä jutussani kuinka lopetin Grindrin käytön ja perään meni Tinder. Heippa! (Ainakin joksikin aikaa).

Se on nyt moro vaan miehet, tämä houkutin on nyt jäähyllä. (Tämä ei tarkoita sitä ettenkö kirjoittaisi enää, jatkan kirjoittamista koska aiheita riittää).

Pus ex-poikaystävä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *