Onnistunutta teerenpeliä

Edellisessä jutussani ruodin nykyaikaista raakaa deittailukulttuuria. Halusin seuraavaksi tietää onnistumisista, kuka on löytänyt puolison netin tai sovelluksen kautta. Vastauksia sain vähemmän kuin edelliseen aiheeseen. Kysyin jälleen kerran Facebook-sivuillani tästä, joten otanta keskittyy kavereihini siellä.

Sain kuitenkin hyviä tarinoita. Rakkauden voi löytää myös sovelluksesta, tässä muutama tarina.

Olin kuullut tästä, että Instagramin kautta voi löytää uuden kumppanin mutten tiennyt ketään ennen kuin kaverini siitä kirjoitti minulle. Hän on löytänyt muutaman kivan tyypin sitä kautta ja nykyisen kihlattunsa myös. Täytyy myöntää, että kokeilin tätä lähestymistapaa itse. Tiesin kundin jostain mutten muistanut mistä kunnes selailin hänen kuviaan ja muistinvirkistys löytyi sieltä. Päätin pyytää häntä kahville (jännittävää) ja aika pian hän vastasi (jännempää). Hän kiitti kohteliaasti kutsusta ja kirjoitti ettei hänen poikaystävänsä ehkä tykkäisi. Hahhaaa! Pääasia on kai, että edes yritin tätä kautta.

Toinen kaverini kirjoitti kokeilleensa netin kanavia ja päättäneensä, että tämä on viimeinen kokeilu. He olivat tavanneet harmaisena sunnuntaipäivänä molemmat hieman väsyneessä olotilassa. Kaveriltani oli jäänyt avaimet kotiin ja tämä ritari oli jäänyt pitämään seuraa siihen saakka kunnes kaverini pääsi sisälle kotiinsa. Muutama päivä myöhemmin kaverini oli saanut flunssassa ollessaan ritarilta ruokaa kotiinsa. He ovat olleet nyt noin viisi vuotta yhdessä ja heillä on yhteinen lapsi.

Sain myös kommetteja suomi24.fi-palvelun kautta löydetyistä puolisoista. Minäkin olen löytänyt edelliset sulhasehdokkaani netistä (Qruiser). Moni jotka ovat löytäneet parisuhteen kommentoivat samansuuntaista nykyaikaisesta parisuhdekimuranteista, heillä on ollut huonoja kokemuksia tai tuttavillaan on ollut niitä. Moni tuntuu pelaavaan tätä teerenpeliä ja etsivän jotain mielikuvitusolentoa tai elävän mieluummin virtuaalisessa suhteessa.

Ilo oli kuulla näistä  onnistumisista ja siten voi toivoa, että meillä suhdetta toivovilla koittaa vielä onni .

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *