Saharan hiekkaa


On se jännä kun ”sovitaan” ”ollaan kavereita”, niin sitten kun sattumalta näkee kaupungilla, niin sitäpä ei voikaan moikata!

Että mitä mitä?

Juu, käännetään päätä ja ollaan kuin Saharan hiekkakasaa esittävä patsas. Hiekassa on se parasta, että se lentää tuulen mukana ja on väriltään tylsää. Puh, katosit!

Kaipa se on jotain itsensä suojelemista tai sitä ettei osata käyttäytyä. Otetaan esimerkki vaikka nykynuorista, jotka eivät ole kovin sosiaalisia ellei oteta huomioon älylaitteita. Mutta fyysisissä kontakteissa he eivät kykene sosiaalisoitumaan. Itse sellaisesta pidän, mutta rajansa kaikella. Ei tarvitse tulla iholle ekoilla treffeillä kysyen ”haluatko tulla mökilleni viikonloppuna?”. Tuota noin odotapas hetkinen mä mietin asiaa. Ja kun on kulunut 5-10 sekuntia, vastaan ”miksi tulisin? En edes pidä mökkeilystä.”

Kaikella on kyllä rajansa, jopa sen ettei olla kavereita. Mutta pitääkö ghostata? (jos et tiedä mitä se on, Googlaa). Tai se, että tarinasi pitää aina katsoa, en mä nyt niin mielenkiintoista elämää vietä. Ellei toki pidä mun ”kädet mullassa filosofiasta” ja haluaa hyviä vinkkejä kasvien hoitoon tai nauraa kanssani miten paljon niitä kasveja onkaan.

Ps. En tiedä tällä hetkellä tarkkaa kasvieni lukumäärää. Jännää, enkä aio nyt laskeakaan niitä.

Pus ex-poikaystävä

suhteet ystavat-ja-perhe oma-elama sinkkuus

Ulos ruokakaapista

Muistan toissa kesänä laittaneeni instagram tarinaani kuvan paistamastani pekonista ja eräs henkilö kommentoi sitä näin ”luulin sinun olevan vegaani”. Johon vastasin, ”miksi luulit näin? En mielestäni ole kertonut sinulle ruokailutottumuksistani”. Henkilö koki ahdistavaksi sen, että söin lihaa ja juttu päättyi siihen. Hän oli ilmeisesti kiinnostunut minusta enemmän mutta tämä oli liikaa hänelle.

Tulen nyt ulos ruokakaapistani ja kerron syöväni sekaruokaa! Syön kasvispainotteisesti, mutta välillä haluan syödä esimerkiksi kanaa. Harvemmin tulee syötyä nautaa tai muuta vastaavaa. Minulla on syyni syödä tällä tavalla, vatsani ei siedä kaikkea ja olen havainnut vuosien kokeilemisen tuloksena tällaisen olevan hyvä ratkaisu minulle. Jollekin toiselle se ei välttämättä sovi. En kertonut tälle pekonia pelkäävälle tosiaankaan ruokailutottumuksistani, ne eivät hänelle kuulu. Eikä toisaalta kenellekään muullekaan. Mutta kerronpa nyt muutaman faktan. Rupesin juomaan muutama vuosi sitten kahvia, en sitäkään voi nauttia liikoja koska siitä tulee vessareissu sitten. Paprika maistuu hyvälle, muttei vatsani mielestä, eikä puhuta pavuista mitään!

Löysin joku aika sitten liemessa.fi -sivuston, siellä on ollut hyviä reseptejä, joita olen kokeillut ja todennut hyviksi. Kannattaa kurkata jos on kyllästynyt omiin kokkailuihin. Itse kaipaan aina välillä piristystä ja aina ei jaksa syödä samoja juttuja. Parasta ruokaa mitä tänä vuonna olen tehnyt vai oliko se viime vuoden lopulla, no kuitenkin se oli Lyonin kanaa. AH! mitä ruokaa. Löysin reseptin Hesarin sivuilta, se on valitettavasti vain tilaajille mutta nopealla googlailulla löytyi muiltakin sivuilta sama resepti. Salaisuus piilee Lyonin kanan kastikkeessa, jossa kana ui, sitä voi dipata leipään tai mitä nyt keksitkään. KOKEILE!

Erehdyin jo sivuraiteille tai ehken kuitenkaan. No en ole tämänlaisen kohtaamisen jälkeen törmännyt vastaavaan kuin henkilö, joka ei kestänyt lihan syöntiäni. En ole häneen sen koommin törmännyt missään (onnekseni).

Pus ex-poikaystävä

hyvinvointi ruoka-ja-juoma oma-elama