Tinder, ”kerää ne kaikki”

Silloin kun Tinder rantautui Suomeen se oli kaikkien kielillä. Minä olin tuolloin parisuhteessa, enkä edes kokeillut sitä. Erosin miehestäni syksyllä 2018 ja  latasin Tinderin. Latasin muutaman söpön kuvan itsestäni sinne ja kirjoitin mitä harrastan. Ensivaikutelma oli kuin olisin karkkikaupassa tai aikuismaisemmin ilmaistuna lihatiskillä. Sain matcheja samana iltana muutaman ehkä neljä. Kirjoitin heille kaikille ja yksi vastasi. Siis vain yksi. Olin vähän ihmeissäni etteikö suomalaisilla miehillä ole aikaa kirjoittaa muutamaa lausetta saatikka sitä ”moi” mulle.

Silloin kun löysin nykyisen ex-mieheni, sosiaalinen media oli lapsenkengissä. Instagram oli vasta tulossa Suomeen, ei ollut Grindria tai muutakaan aplikaatiota, mistä olisi voinut selata mahdollista puolisoa. Joten kun latasin Tinderin vuonna 2018, kaikki se oli minulle uutta ja jännittävää. Nyt on kulunut yli puoli vuotta siitä ensi hetkestä. Olen turtunut Tinderiin ja myös Grindriin. Valikoima ei ole kovin vaihtuvaa siellä, kas kummaa. Se minkä olen havainnut ja myönnän tekeväni sen itsekin on, että keräämme matcheja sieltä kuin pokemoneja konsanaan. Kerää ne kaikki, eikös se ollut iskulause siinä piirrossarjassa?

Tarkoitukseni ei ole valittaa vaan olen yllättynyt tästä kerää ne kaikki-ajatuksesta. Olen jututtanut ystäviä ja tuttavia aiheesta ja hekin myöntävät tekevänsä sen ja jättävän kirjoittamatta. Miksi siis hakea matcheja, jos et aio tavata ihmistä? Ymmärtääkseni Tinderin tarkoitus on saada ihmiset kohtaamaan fyysisesti, olipa se sitten kahvia, seksiä tai molempia.

Olin luopumassa Tinderistä yhtenä iltana viime viikolla. Päätin kokeilla vielä kerran selailua, siinä oli todella komea siisti parrakas mies. Pyyhkäisin oikealla. Samassa sovellus ilmoitti matchista. Päätin kirjoittaa samantien ja katsoa vastaako hän. Kirjoitin hänellä olevan komea parta ja seuraavaan viestiin laitoin kahvikuppi-emojin. Ei mennyt montakaan minuuttia kun hän vastasi. Viestittely jatkui seuraavana päiväni siihen, että vaihdoimme puhelinnumeroita ja tapasimme kahvilla.

Eli kannattaako pelkästää kerätä niitä tyyppejä ja ei kirjoittaa? Ei edes kokeilla vastaisiko se toinen. Tässä kohtaa kannatti ja nyt jännittää miten juttu jatkuu.

suhteet oma-elama sinkkuus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *