Vaihteeksi matchit!

Olin taas Lumikkina kääpiöiden kaivoksessa etsimässä sitä upeaa jalokiveä. Timantit olivat valitettavasti päässeet loppumaan. Siellä oli värikkäitä kiviä, safiireja ja rubiineja. Oi kun vielä saisin louhittua sellaisen oikein syvän vihreän smaragdin!

Ymmärtänetkö kanssalukija vertauskuvaani? Menin ja latasin Tinderin taas. Olinko kaatanut kitaani miestä väkevämpää? Ehkäpä olin, tarkoituksena ei ollut nauttia juomia ja tinderöidä, mutta niin vain kävi. Heh. Mutta miten siinä sitten kävikään? Tutut rubiinit ja safiirit tulivat vastaan ja MATCH (tottakai). Kirjoitinko? Totta helvetissä. Mä en pelaa enkä pelkää. Mutta sainko vastauksia? Kaksi tuttua vastasi ja seuraavana päivänä kaksi uutta vastasi myös. Uudet tuttavuudet toki kiehtoivat koska, mitä jos täältä löytyisikin se helmi!

Silmiä hieroin ja huuhdoin helmenkuoria vedessä, helmiä löytämättäkään. Ensimmäinen oli viiksivallu ja toinen eräpoika. Viiksivallu säikähti kun kysäisin häntä kaljalle. Hänen vastauksensa oli mitä mielenkiintoisin, että jos ei uskalla lähteä selvinpäin tapaamaan uutta ihmistä niin antaa olla. Tein hänestä tulkintavirheen sen myönnän, ajattelin joko kahvia tai kaljaa. Hänestä ei ole kuulunut sen jälkeen ja hei, miestenmeri ei ollut tyhjä eli vielä on jotain kalastettavaa!

Eräpoika oli mielenkiintoinen tapaus, söpö, nuorempi, hyvä kroppainen (kuvien perusteella). Keskustelu oli hyvää mielestäni ja sitä oli kestänyt sen verran, että piti kysyä sitä kahvia. Hän totesi, että mennään vaan ja jos ei siellä tunnu Tinder-materiaalilta niin sanotaan se. Keskustelu kävi myös seksin saralla, hän tuntui etsivän sitä muttei voinut myöntää asiaa. Muutama päivää myöhemmin hän ilmoittaa ettemme ole hänen mielestään sopiva pari. Johon minä olin, että mitä vittua? Vastasin hänelle ettei siinä kuule mitään, minä pidän kasvotusten näkemisestä ja hyvää kevään jatkoa.

Eli mitä jäi käteen tästä? Vanhan tuttavuuden kanssa olen kaveerannut, koska hän on kiva tyyppi. Muttei sekään johda mihinkään. Eikä siinä mitään, onneksi kevät tulee ja möröt ilmestyvät luolistaan, käyvät suihkussa ja huomaat heidän olevan ihan ok tai jopa niitä värikkäitä jalokiviä.

Pus ex-poikaystävä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *