D

Oli tavallinen tiistai, venailin kotona ja duunasin omia juttujani. Odotin sun saapuvan neljältä iltapäivällä, odotin tapaamistasi. Salaa hieman ihastunut, mutta ulkoisesti cool ja itsenäinen, niin mun suhteet ovat viimeaikoina toimineet. En erityisemmin halua suhdetta, niinku “parisuhdetta”, mutta jotain epäsäännöllisen säännöllistä säätöä on kiva pitää yllä. Sä olit just sellaista, parhaimmillaan.

 

Ovipuhelin soi. Ryntäsin vastaamaan siihen, koska se oli merkki susta. Loikit portaikkoa ylös ovelleni, tulit sisään ja tervehdit mua lempeällä suukolla. Kävimme tavan mukaan loikoilemaan ja juttelemaan niitä näitä, kuulumisia ja ajatuksia joita halusimme toisillemme jakaa. “Mun pitää kertoa sulle yks juttu..” – sanoit ja jatkoit: “mä olen tapaillut tässä samalla erästä toista, ja häntä vähän niinku haittaa, se että näkisin muita.”

 

Ajattelin, että ei voi olla totta. Miksi mulle käy näin, mikä vittu mussa on vikana, ettei jätkät jää paria kuukautta pidemmäksi aikaa pyörimään mun elämään. Vittu! Nyökkäsin vastaukseksi sulle, vaikka musta tuntui siltä et haluisin ajaa sut ulos mun kämpästä. “Aha, juu, no eipä siinä mitään” – sain sanottua lopulta. “Eli tää on varmaan ehkä viimeinen kerta kun me nähdään.” totesit hieman haikeaan ääneen. Ja mä vaan ajattelin et, vittu jee. Siis ei mua haittaa vaikka tapailisitkin jotain muuta, mutta tää tilanne vaan vituttaa.

 

Hitsit ku alkoi tekeen mieli röökiä. Jäin kuitenkin viereesi loikoilemaan ja ihmettelemään kertomaasi. Hipsutit vatsaani pehmeästi ja tuoksuit ihanasti itsellesi. Sulla oli päällä just se trikoopaita josta pidän. Päässäni vaan pyöri kaksi ajatusta, toinen järjellinen ja toinen järjetön. Ensimmäinen kuului seuraavasti: pitää kyl olla ihan tosi urpo tyyppi jos ei mun kans halua olla, ja toinen: mitä mä oon täs ehtiny tekeen väärin? Nää kaks ajatusta piinas mua ne muutamat minuutit, jotka jaksoin vierelläsi makoilla, ennen ku röökin himo oli liian kova.

 

Tulit mukaan parvekkeelle vaikka et itse polta. Se, että siedät tupakointiani on ehkä yksi sun parhaista ominaisuuksistani, en vain kestä jos joku tuomitsee tekemisiäni. Puhuttiin vain jotain paskaa tupakin ajan. Tiesin kuitenkin sen hetken lähestyvän. Sen mikä meissä oli parasta. Seksi. Tällä kertaa se olisikin vain bitter sweet jäähyväisseksiä.

 

Ja niinpä se alkoi. Yritin keskittyä, olisin halunnut että sidot silmäni, etten voisi nähdä, vaan tuntisin vain. En kuitenkaan ehdottanut sitä, koska se saattaisi olla liian kinkyä, me ei oltu aiemmin tehty sellaista. Pehmeät huulesi, lämmin vartalosi, seksikkäät käsivartesi, kaikki se oli viimeistä kertaa minun.

 

Sä nuolit mua niin ku mä siitä tykkään, se jotenki on tullu sulle aina luonnostaan. Ei tarvi neuvoa. Ja mä tulin. Mä annoin sun jatkaa vielä orgasminkin jälkeen, koska se vain tuntui niin hyvältä. Jatkettiin perinteiseen tyyliin eli yhdynnällä. Sekin tuntui niin saatanan hyvältä. Sun on kuin match made in heaven mun pillun kanssa, ne vaan jotenki toimii yhdessä. Mä sain tulla päälle. Musta tuntuu, et se on meidän molempien lemppari. Monesti olen ratsastanut itseni ihan hapoille sun kanssa.

 

Tulin uudestaan, tai en oo varma, mut helvetin hyvältä tuntui. Mä kelasin, et ei oo todellista. Miksi kukaan haluis tästä luopua? Sä nautit, mä nautin. Kaikki vaan toimii. Paitsi mun pää, en vaan pysty lopettaan miettimistä. Sä ehdotit taukoa ja se oli tervetullut. Lojuttiin vierekkäin hikisinä ja hengästyneinä.

 

Nauraen muistelin ensimmäistä kertaamme, se oli aika nolo. En jotenkin tajunnut, että sä olisit halunnut toisen rundin sen ekan puputtamisen jälkeen. Mut annoin kuitenkin toisen mahdollisuuden sulle, ihan sen takia et olit niin symppis. Ja silloin alkokin lyyti kirjottaa niin sanotusti. Sä nauroit mun mukana ja hymähdit kun sanoin, että “oot kyl mun top 3:sessa”.

 

Pian me jatkettiin taas. Halusit et ollaan takaapäin ja mulle se sopi, niin ku ihan mikä vaan sun kanssa. Tässä vaiheessa olin jo unohtanut kurjat ajatukset ja pystyin keskittymään täysillä sun kanssa olemiseen. Jotenkin vain tuntui siltä, että jynkkääminen ei ollut se juttu. Halusin keskittyä suhun, 100% vain ja ainoastaan suhun. Siksi ehdotinkin bj:tä.

 

Siinä mä saan rauhassa keskittyä ja siihen pitääkin keskittyä niin ettei päässä pyöri mitään muuta kuin sun muna. Pun intented. Sehän kelpasi sulle. Mä pistin parastani vaikka naamalihakset itki armoa ja jalat tärisi. Suihinottaminen on taitolaji, siinä pitää osata huomioida oma ergonomia, toisen ergonomia, kuunnella huokauksia ja mahdollisia ohjeita, tietää missä omat rajat menee ja tietenkin tehdä ihan vitusti töitä.

 

Ja mä tein. Tein niin antaumuksella, että unohdin mitä olit aiemmin sanonut. Nautin kun kuulin sun kiihottuvan entisestään ja huokailevan. Nautin kun tunsin kuinka jännitit lantiotasi ja siirtelit jalkojasi mielihyvän pakottamana. Nautin kun maistoin lähellä olevan laukeamisen. Ja nautin kun kuulin sanat: “Nyt mä tuun.”

suhteet rakkaus seksi hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *