Viha-rakkaussuhteeni

Tämän kertainen postaus koskee viha-rakkaussuhdettani porsaanlihaan. Rakastan porsaanlihaa, kun se on kypsytetty oikein ja maut ovat kohdillaan. Minulle käy liha niin suikaleina kuin muussakin muodossa. NAM!

Mutta. Minä itse en osaa valmistaa porsaanlihaa. En sitten missään muodossa! Olen kokeillut kastiketta, paellaa, lisukkeena, miten vaan. Liha jää aina sitkeäksi. Miksi kaikki muut tuntuvat osaavan valmistaa porsaanlihasta mitä vain, mutta minä aina epäonnistun? Tänäänkin olen tehnyt viimeisen tunnin aikana paellaa ja maistaessani se liha on jälleen kerran sitkeää. HuoH! Ehkä pitäisi pysytellä siellä kanassa ja jauhelihassa, jotka onnistuvat aina.

Suhteet Ruoka ja juoma Oma elämä DIY