Häälaukku joka osoittautui ihan vääränlaiseksi!

Luulin jo löytäneeni täydellisen laukun häihin! Toisella puolella ruusuja ja toisella puolella helmiä. Todellisuudessa laukku on aivan vitivalkoinen (paljon valkoisempi mitä kuvassa näyttää) ja kotona aloin muistelemaan tilauspukuani, että ei siinä kyllä ole nuin kirkkaan valkoista missään kohti. Nappasin laukun mukaan ja lähdin hääpukuliikkeeseen vertailemaan laukkua sovituspukuun. Minun pukuni on siis shamppanjan värinen ja eihän se laukku sitten sopinutkaan siihen lainkaan. Laukku lähti sitten palautukseen. En ole missään törmännyt nyt sopivaan laukkuun, mutta onneksi sitä on aikaa vielä etsiä. Jos bongaatte jossain kauniin shamppanjan värisen laukun niin saa vinkata! Toinen vaihtoehto  laukun värille on navy blue!

Tilasin muuten zalandolta laatikollisen kenkiä sovitukseen, mutta kaikki täytyy palauttaa! Saapa nähä kuinka vaikea prosessi on sitten löytää hyvät hääkengät ja laukku! Laukkureissulla löysin onneksi kauniit korvikset häihin.. vielä täytyy ostaa käsikoru, niin sitten on hääkorut valmiina! Korut voin esitellä sitten omassa postauksessa! 

 Pidimme vasta myös palaverin pitopalvelun kanssa ja saimme maistella menuun valitsemiamme ruokia. Tosi hyviä ruokia oli,  mutta muutamia muutoksia tehtiin alkuperäiseen menuun. Nyt yksi tärkeä juttu olisi soitella vielä muutamaan paikkaan ja vähän kilpailuttaa astiavuokrien hintoja!Hääsuunnitelmat siis etenee pikku hiljaa.. Muutaman kerran on iskenyt stressi jostain käytännön jutuista… mutta sitten aina mietin sitä hetkeä, kun seison alttarilla Markon vieressä ja sitten stressaaminen alkaa tuntua ihan turhalta 🙂 Tässä kuva siitä laukusta, jonka hetken luulin olevan mun the laukku…IMG_4165.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *