Sormukset

Pitkästä aikaa hääblogin kimpussa! Se on kumma, että miten tää vähän unohtuu häähumun jälkeen.. Eilen illalla tuli fiilis, että nyt kyllä täytyy palata takasin ihaniin häämuistoihin ja olishan tässä vielä monta postausta jäljellä häistä, jos siellä vielä jaksetaan seurata mukana? 🙂

Nyt esittelyyn meidän sormukset!

Miehen vihkisormuksena toimi sama sormus, kun kihlasormus. Kyllähän se useimmiten taitaakin olla niin, että miehellä on vain yksi sormus. Siitä huolimatta tämän kihlasormuksen sain pujottaa alttarilla rakkaani sormeen. Mieheni sormus on erittäin yksinkertainen valkokultainen sormus. Miehelläni on pitkät ”pianistin” sormet, joten hänelle sopii aivan täydellisesti tuollainen ohut sormus.

 

Minä halusin arkeen sopivan, mutta silti näyttävän sormuksen. Toiveena oli valkokultainen ja joku koholla oleva timantti ja sormukseni täyttää ne kriteerit ja on minun silmääni niin älyttömän kaunis. Sormus oli myös alennuksessa sillon ja muutenkaan näinkin näyttäväksi sormus ei ollut niin kallis mitä olisi voinut kuvitella. Joka päivä katson sormustani ja olen niin tyytyväinen valintaani. Sormus sopii myös niin hyvin yhteen kihlasormukseni kanssa.

 

Kaksi seuraavaa kuvaa @ihkuronja

viimeinen kuva on minun ottama autossa juuri vihkimisen jälkeen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *