Minne matkalla?

Heippa!

Me ollaan pieni partioryhmä Jämijärveltä, Satakunnasta. Kuulutaan Jämijärven Miilunvartijoihin, Lounais-Suomen partiopiiriin. Päätettiin tehdä meidän ryhmälle oma blogi, koska uskotaaan useita kiinnostavan meidän tuleva reissu! 

Meidän partioryhmä on kuin toinen perhe. Ollaan kaikki hyviä ystäviä keskenämme ja tullaan tosi hyvin juttuun. Ollaan tunnettu moonta vuotta, ja tää sama partioporukkakin on säilynyt tosi kauan. Jotkut meistä on harrastanut partioo kymmenen vuotta, osa vähintään viisi vuotta. Ollaan tää koko aika kuljettu samassa ryhmässä sudenpennuista tähän päivään, samoajiin. Meidän partioryhmään kuuluu minä (Ella), Susku, Atte, Kaisa, Viivi, Sohvi, Anni, Karppa,Viola ja Venla. Ainiin.. jos joku miettii mistä meidän nimi tulee.. Se tulee Timo Parvelan Ella ja kaverit- kirjasarjasta. Yhden kirjan nimi on Ella ja kaverit matkalla Jamboreelle. Ja niinhän me ollaan menossa Amerikan Jamboreelle 2019!!

Me päätettiin lähteä reissuun kaksi vuotta sitten. Heti siitä päätöksestä alettiin keräämään rahaa matkaa varten. Meitä on lähdössä näin pieneltä paikkakunnalta kymmenen nuorta keskenään Amerikkaan kolmeksi viikoksi, ei se ole ihan ilmaista lystiä.. 🙂 Ollaan tehty tosi paljon erilaisia töitä. Leikattu ruohoa, haravoitu, pesty ikkunoita, tehty vihtoja, järjestetty tansseja ja pidetty kahvioita. Ja paaaljon muuta. Suurimpia projekteja on ollut Jämin Joulukylään osallistuminen, Tuulivoimalapuiston avajaiset ja kasvihuonetalkoot.

Ollaan saatu hyvin rahaa kasaan, kiitos sinulle jos olet tarjonnut meille töitä, tai ostanut esimerkiksi vihdan/jätkänkynttilän, tai leivonnaisia! Kiitos suuresti  kaikille tukijoille!

Ollaan todella innoissaan tästä reissusta, eikä maltettais enää odottaa! Odotetaan reissulta eniten uusia kavereita ympäri maailmaa, ja tietysti kielitaidon kehittymistä! Opitaan myös valtavasti eri maiden kulttuureista ja tavoista! Vielä pitäisi malttaa kaksi viikkoa, että lentokone starttaa! 😉

Tullaan kirjoittelemaan tänne paljon itse Amerikasta käsin. Ennen sitä on kuitenkin tulossa vielä (ainakin) yksi postaus , jossa kerromme tarkemmin matkasta. Pysykää kuulolla 🙂 !

kulttuuri matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *