Lauantaina 18.5 Lähdimme aikaisin aamulla matkaan ja matkustimme kaikkineen Alanyaan noin. 12h

Hotelli huoneemme oli aika iso ja parvekkeelta oli mahtavat näkymät ulos. Hotelli oli kaikkineen mielestäni todella hyvä, että antaisin ainakin 3,5 tähteä. Puolitoista tähteä lähti siintä, että en tykännyt niistä siivoojista yhtään.

Siellä on paljon ”kulkueläimiä”. Tämä kissa oli onneton, sillä häneltä puuttui 4 tassu. Olin tosi iloinen, kuitenkin siintä, että he saavat ruokaa, eivätkä näänny nälkään. Yhtenä iltana yks kissa raapas äitiä aika pahasti sormeen ja se aiheutti kauhean draaman siellä ravintolassa missä olimme syömässä. 

Kävimme päivittäin syömässä suomalaisravintolassa Heikin baarissa, koska siellä oli ihana tunnelma (ja ihana jätkä 😉 ) ja siellä sai myös todella hyvät ruuat. Minulle on ollut yli 3-vuotta vaikeaa ottaa limua juotavaksi, mutta tällä reissulla otin päivittäin ja tajusin, että siintä ei mitään pahaa tapahtunutkaan, vaikka päivittäin kalorijuomia litki. Tällä reissulla ylitin ruoka-aine pelkoja rutkasti ja tajusin reissun päätteeksi, että yhtään mitään pahaa ei mistään tapahtunut ja kaikki oli ihan saakelin hyvää. Runsaassa rasvassa olevat ruuat on mitä herkullisempia 😀  

Pidin reissun ”lepoviikkona” ja tosiaan onnistuin siinä aika hyvin, vaikka päivittäin nyt venyttelin ja pieniä voimistelu hetkiä pitelin, mutta menin täysin fiiliksen mukaan, enkä luokitellut niitä urheiluksi, koska tuolla vain sai mahtavia kuvia, joten tilanne oli käytettävä hyväksi. Yhtään lenkkiä tai muuta raskaampaa liikuntaa en harrastanut, koska koin, että on aika levätä. Lomamatka antaa loistavan mahdollisuuden siihen! Kuitenkin minusta tuntuu edelleen, että en välttämättä levännyt tarpeeksi, joten lähi aikoina pidän uudestaan lepoviikon ilman mitään liikuntaa, koska haluan voida jatkossakin hyvin!    

Siellä on aivan ihania rantoja, jossa kävin lähes päivittäin etenkin aamuisin uittamassa jalkoja ja, koska hotellimme sijaitsi vain kivenheiton päästä Kleopatra beach rannasta niin siellä oli ihana aikaakin viettää. Tutustuin reissussa yhteen pieneen poikaan ja hänen äitiinsä ja vietimme aivan ihania hetkiä tämän pojan kanssa rannalla touhuten ja leikkipuistossa leikkien. (Siellä oli ehkä maailman ihanimmat leikkipuistot 😀 )

Kävimme alanyan korkeimmalla vuorella ja siellä eräs nainen napsi minusta, kuvia, koska olin ensiksi ottanut heistä kuvia. Se vuori oli n.3km korkeudessa ja mielestäni oli aivan ihanat näköalat.

Kävimme yhdessä kauppakeskuksessa tai no itseassa kävimme kahdessa kauppakeskuksessa loman aikana ja muuten kiertelimme keskustan ja rannan alueella. Ostelin paljon aivan ihania vaatteita ja muita esineitä.

 

Mielestäni Lomani oli ihana ja rentouttava, ruoka oli erinomaista, ilma oli lämmintä ja tutustumani ihmiset olivat mitä parhaimpia <3 Ikimuistoinen ja onnellinen loma takana. Jälkeenpäin surettaa niin paljon, mutta uskon, että ehkä tulevaisuudessa saa reissailtua paljon ja myös joskus omien lasten kanssa! <3 (olisin voinut varastaa sen pojan meille lapsekseni, koska hän oli aivaaaan ihana)

 

Ps. Mulla alko loma! alkaaks sullakin? Ihanaa kesää kuitenkin, ensiviikolla postaillaan lisää!

kulttuuri ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *