Blogini tulevaisuudessa

                 Blogini nyt ja mitä tulevaisuudessa

Heipsan taas pitkästä aikaa. Tänään ajattelin uutta postausta kirjoitella, mutta rehellisesti sanottuna en tiedä mitä juuri nyt kirjottelisin, joten tämä postaus tulee olemaan niin sanotusti vain kuulumisten kertomista ja pohdintaa siintä mitä tulevaisuudessa tulen kirjoittamaan.

Aluksi olisi kiva varmaan lukea mitä minulle juuri tällä hetkellä kuuluu ja siitä mä ajattelinkin tulla kirjoittamaan. Minulle kuuluu rehellisesti sanottuna tällä hetkellä tosi vaihtelevaa, sillä paljon epävarmuutta vähän kaikesta on ilmoilla. Nyt loma, kun alkoi on ollut päivät aika aktiivisia, jonka takia joudun taistelemaan tosi paljon sen tähden, ettei anoreksia ottaisi otetta ja muutaman kerran rehellisesti sanottuna se on sitä yrittänytkin, joten todella kovaa taistelua on vaatinut.

Stressiä on myös jonkin verran tulevasta, koska en ole täysin varma mitä kaikkea tämä kesä tuo mukanaan ja lahteen muuttokin olisi edessä, mutta pienin askelin päivä kerrallaan sitä kohti. Stressiä on myös tuottanut paljon ravitsemusterapeutin tapaamiset, koska en yhtään tule toimeen hänen kanssaan ja tapaamiset stressaavat paljon jo ennen niitä, kuin myös sen jälkeen eli täysin stressaamatta siintä pysty missään vaiheessa olemaan.

Pyrin elämään myös näin kesällä rutiinin mukaan aika paljon, vaikka täysin se ei onnistukkaa, mutta se tuo näin aluksi varmuutta siintä, että kaikki etenee hyvinvointini kanssa suoraviivaisesti ylöspäin. Paljon enemmän on, kuitenkin nyt kesällä aikaa sarjoja katsella, kavereita tavata ja muutenkin tehdä niitä asioita joista minä todella nautin.

Paljon on tähän kesän alkuun ihania ja hyviä hetkiä mahtunut ja onnellisuus on ollut jonain päivinä aivan valtavaa. Olen käynyt tapaamassa ystäviä, seikkailut metässä, juoksut enkkoja, syönyt ihania ruokia ja (jäätelöitä), viettänyt aikaa perheen ja muiden läheisten kanssa ja sitä kaikkea on luvassa vielä entistä enemmän tämän kesän aikana!

Eli pääsääntöisesti tämä alkanut loma on ollut äärimmäisen mahtava, joten paljoa pahempaa en voi edes odottaa! Ihanin askelin kohti tulevaa ja ihania aurinkoisia päiviä ☀

Mitä sitten tämä blogini tulee pitämään sisällään?

Ajattelin, että tulen kirjoittamaan lähiaikoina seuraavista asioista; hyvinvoinnin merkityksestä minulle, treenituloksista ja juostuista kilometreistä, pohdintoja liikunnan tärkeydestä minulle jo lapsesta saakka, mitkä muut asiat tukee hyvinvointiani (eli mistä nautin), mitä tavoittelen juoksun kanssa, mitä syön viikonloppuisin, myday, mitä suunnitelmia tulevaisuudelle, valmistumisesta, erilaisia lastenohjaajan vinkkejä, pohdintoja elämästä, elämäni aakkoset.

Myös lisäksi otan vastaan erilaisia ehdotuksia ja toiveita. Kaikenlisäksi saattaa minultakin tulla täysin spontaaneja ideioita, että katsotaan mitä tulevaisuudessa tuleekaan olemaan!

Ihania aurinkoisia päiviä ja nauttikaa tästä lämmöstä ihanat <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *