Loma matkani turkkiin

                                  Matkustelua matkustelua

Päästiin vihdoin lähtemään sinne kauan odotetulle loma matkalle , enkä kyllä tasan tarkkaan odottanut turhaan vaan loma oli ikimuistoinen. Lennot sujuivat hyvin, ruoka maistui mahtavalle, oli lämmin, uin, söin ja otin aurinkoa, mutta mikä parhainta löysin unelmien miehen. Minua vaan harmittaa ihan äärettömän paljon se, että asumme näin kaukana toisistamme, enkä näe häntä pitkään aikaan, mutta on hyvä elätellä unelmia ilmoilla jos jokin sopiva ratkaisu löytyisi ennenkuin toisemme unohtaisimme. Ainakin ystävinä voi aina pysyä!

Reissulla shoppailimme paljon, ostin niin uusia vaatteita, kun kenkiä ja muuta turhaa krääsää. Turkin hinta taso on noussut, siellä on nykyisin paljon kalliimpaa, kuin aikaisemmin, mutta silti kaikkea tuli ostettua aika paljon.

Ruokaa tuli syötyä paljon ja jonkin verran levättyä. Jäätelö, suklaa, karkki niin, kuin oikea ruoka maittoi oikein hyvin.

Minua huvitti se, että kaikki luulivat minua nuoremmaksi ja siintä tuli ongelmia jonkun verran, mutta vahvana aina vaan kestin sen huomauttelun.

Englannin kieli on aina ollut mulle se vaikea asia ja on ollut fiilis, että en osaa sitä puhua, mutta todellisuus on toinen. Puhuin koko viikon englantia todella paljon ja opin sitä puheen myötä lisää. Voin oikeasti sanoa, että englantia parhaiten oppii sitä puhumalla.

Kotiuduimme viikonloppuna kylmään suomeen ja lentomatka meni erityisen hyvin, vaikka viimeisillä sekunneilla meinasin räjähtää, kun se lentokone oli ahdas ja pieni. Mukaan turkista toin kuitenkin ruokamyrkytyksen, mutta pienin askelin kohti arkea takaisin! Tsemppiä vikoille päiville ennen loman alkua ihanat <3  Laittelen loma kuvia myöhemmin!

kulttuuri oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *