Mikä tämä on? Miksi kirjoitan ja mitä kirjoitan?

                Mikä tämä on? Miksi kirjoitan? Mitä kirjoitan?

Heipsan, taas kerran. Olen nyt ajatellut, että kirjottelisin tänne postauksia n.1-2x/vk, joskus harvemmin ja joskus jopa enemmän. Meen täysin fiiliksen mukaan, koska tämän on tarkoitus olla mullekkin hyvää oloa tuottavaa ja sellaista kivaa tekemistä kiireisen arjen keskelle (kohta helpottaa, kun kesä tulee, jippii), no tavallaan kyllä tykkään arjesta, koska silloin ne rutiinit säilyvät ja mulle ittelle on helpompi noudattaa rutiineja. ( voin myöhemmin kirjoittaa rutiinesta sitten enemmän.)

Moni on varmaan ihmetellyt, että mistä minä juuri nyt putkahdin, mutta ajatus kävi, että tämä kirjoittaminen voisi olla enemmän mun juttu, kun vlogaaminen, koska monihan tietää, että olen lahjakas kirjoittamaan. Kirjoitan omia pohdintoja aika paljon, kuin myös erilaisia tarinoita ja kirjoittaminen on vaan mulle keino hallita ahdistusta joissan tilanteista. (ahdistuksen hallinnasta myös myöhemmin)

 

Blogi tulee sisällöltään olemaan niin laidasta laitaan, joskus kuulumisia, joskus taas fakta pohjaa terveydestä ja joskus omia pohdintoja elämästä. Tämän blogin pääteema on kuitenkin seurata miun matkaa anoreksiasta, kohti tervettä hyvin voivaa elämään, joten ainakin aluksi tulee sisältö olemaan niin positiivisen, kuin negatiiven sävyistä, mutta pyrin pitämään sisällöt tiggeröimättöminä, sillä tiedän, että moni syömishäiriöstä parantuva lukee blogeja, etenkin sellaisten, jotka kirjoittaa siintä matkasta minkä kokee irrottuakseen anoreksiasta. Jos pohdit sitä, että kannattaako lähteä mun matkalle mukaan, niin suosittelen lämpimästi, sillä voit oppia paljon, saada uutta tietoa ja kokea mun elämää aika läheltä välttämättä edes tuntematta minua ja nähdä kuinka elämästä taisteleminen on joskus todella haasteellista. Myös kirjoittelen normaalia arkisia asioita mm. kuulumisia, koulutuksesta, unelmista, harrastuksista. Eli tämä blogi tulee seuraamaan minun elämään niin monen asian tähden.

57608886_2376862089076759_5592378462586273792_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=a982fd206703c9fcbc293b1b015dec0e&oe=5D39AACB

Kiva kun kävit lukemassa! Toivottovasti pidät lukemastasi, ja lähdet seuraamaan matkaani, ensi blogi teksti tulee näillä näkymin sunnuntaina, ellei jopa aikaisemmin! Sitä odoteltaessa jaa tätä ja nauti näistä ihanista aurinkoisista päivistä! <3🌞

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *