Mitä syön päivässä 1.5.2019

    Mitä syön päivässä? 1.5.2019

Kovasti on tullut kyselyita ja toiveita, että kirjoittaisin ”ruokapäiväkirjan”. Ajattelin toteuttaa sen nyt viimein. Tosiaan tämä on aika minimi mitä syön juuri nyt, sillä saan perjantaina käyttööni isomman ateriasuunitelman, koska liikun enemmän ja se tarkoittaa sitä, että tarvitsen runsaasti enemmän energiaa. Ajattelin toteuttaa sen tänään, kun on ”vapaapäivä” ja kaikki ruokailut omalla vastuulla. Yleensä kuitenkin töissä syön enemmän sitä ruokaa mitä siellä on.

Aamiainen

Yleensä aamiaiseksi syön puuroa, ja puuro ”laatua” useimmiten vaihtelen. Päälle laitan raejuustoa, marjoja, mehukeittoa, mitä milloinkin ja lisäksi otan kaksi leipää täytteineen ja lasin maitoa.
Tänään otin lounaaksi pari perunaa, raejuustoa, kanaa ja salaattia ja vielä lisäksi maitoa ja leivän täytteineen. Yleensä lounas on tälläinen ”kevyempi”. Tähän voisin panostaa ja lisätä tämän aterian määriä.
Välipala on tosi vaihteleva, joskus rahkaa, joskus jogurttia ja niin edespäin, mutta tänään otin rahkan, leivän, heidelmän ja rakasta teetä <3
Iltaruoka on yleensä isompi, kuin lounas. Tänään iltaruokana oli parileipää täytteineen ja nuudelia, kanapyöryköitä ja porkkanaraastetta, raejuustoa ja lasillinen maitoa.
Illalla ”välipalaksi” otan proteiinipatukan tai välipalapatukan ja viikonloppuisin otan suklaata tai karkkia, yms.
Iltapalaksi otin hedelmän, rahkan, mysliä ja parileipää ja maitolasin, iltapala on useimmiten sama, vaikka rahkat vaihtuvat tosi laajasti. Joskus on jogurttia, rahkaa, vanukasta yms.

 

Aterioita päivässä on 6kpl ja pyrin syömään aika säännöllisesti 3-4h välein. Ravinto on tässä vaiheessa mun lääke, vaikka se on kyllä myös treenin ohella äärettömän tärkeää.  Tässä tämän päivän ruuat, huomenna erilainen päivä ja tosiaan menen ravitsemusterapeutin tapaamiselle perjantaina ja pyydän suurempaa ateriasuunitelmaa normaalisyömisen rinnalle, että tiedän, kuinka paljon mun täytyy syödä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *