Alkupostaus/ Mitä haen vuokra hevoselta ja mitä voin antaa

Kerron vähän itsestäni ja mitä haen hoitohevoselta ja mitä itse voin antaa. ja blogin tulevaisuudesta.

Moi!
Olen perus 13v tyttö täältä hevon kuusesta ja haaveilen vuokraponia. Olen ratsastanut noin 4vuotta ja olen eläin rakas. Ratsastan aktiivisesti Enjalan tallilla keravalla joka viikko lauantaina. Ennen ratsastin toisella tallilla mutta siellä en kehittynyt ja oli muutenkin aika epä hevosystävällinen (mielestäni) (minulla on tarkat vaatimukset). Ratsastan välillä maastossa issikoilla Mintzun issikkatallilla. Isea vuokra ponista lähti ihan alku ajoista ja kun äitini ja isäni ei ole hevos ihmisiä oikein tai molemmat pitävät hevosista kun käyn tallilla mutta erityisesti iskä ei tiedä mitään hevosista. äiti ei ole harjannut mutta muuten auttaa tallilla kun käyn. Pärjään kyllä itsekkin mutta onhan ihan kiva seuraa.

Etsin hoitoponia keravan läheltä (joku 10-15min keravan keskustasta) Aluksi mietin ihan perus pari tuntiai päivässä pari kertaa viikossa. Kun se onnistuu niin sitten useammin. Tallilla/pihatossa tai missä ikinä onkaan olisi kiva olla maastot ja joku hoito piste. Ja ehkä pieni kenttä. Ihan vain hengailu ponia etsin että voitais mennä ilman satulaa ja ehkä kaulanarulla pitkän vuokrauksen jälkeen. Poni olisi kiva olla joku 100 cm-160 cm. itse olen 160cm.

Itse voisin tarjota hevosen huolehtimista ja vuokraajan halutessaan tallipäiväkirjan kirjoittamista mm mitä on tehnyt yms. Voin laittaa ruuat ja henät. Tallille tulen aurinkoisella ja sateisella, ukkoisella, pouta yms säällä. olen sään kestävä! Voin tulla vaikka tallille jos vuokraaja ei pysty tulemaan pienellä varoitus ajalla.
Loimet ja tarhaus onnistuu sekä ruokien laitto, asioiden putsaus ja pesu kunhan tallin tavoille opettaa. Uusia asioihin suhtaudun hyvin ja avoimin mielin. Oikeastaan kaikki hommat onnistuu. olen he:b ja ee:60cm.
Rahaa minulla ei ole muille jakaa mutta hyvin johonkin 50e/kk jos tulisin tallille pari kertaa viikossa

Kiitos kun luit tämän postauksen teen jotain pari kertaa viikossa postauksen.
Hyvää viikon loppua<3

puheenaiheet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *