Ladataan...

Ne jotka luki viime postauksen siitä, kun jäätii veneen kans keskelle järveä ni se oli sama päivä, kun meijän piti lähteä mökiltä posottamaan takaisin stadiin päin. En tiiä uskotko kohtaloon mut ite uskon ainakin et kaikella on tarkotus ja niin tais tälläki venereissulla olla. Veneilyn takia meijän lähtö viivästy muutaman tunnin ja lähettiin vasta hämärän tultua, olikoha kello suurinpirtein puol 11. 
 


 
 
Käytiin tankkaamassa ja ostettiin vähä evästä mukaan. Oltiin molemmat jo aika väsyneitä päivän urheilusuorituksesta ja näkyvyyskin alko olemaan aika huono. Ennenkun päästiin motarille piti ajaa parikyt kilsaa pienempää tietä 100 rajotuksella eikä tiellä ollu katuvaloja. No siinä ajan kuluks pelattiin kaverin kans perinteistä laiva on lastattu sanapeliä  (jonka mä joka ikinen kerta häviin) kun iha yhtäkkii järjettömän kokonen hirvi hyppää laukka askeleella tielle, siis sellane oikeen kunno hirvimaailman alfa, komee ku mikä ja 2 kertaa auton korkune.
 

 
 
Ehin jo nostaa kädet naaman eteen ja ajattelin et se oli nyt tässä mut onneks se upee prinssi tajus ottaa toisen laukan ja ehti just ja just pois tieltä, perskarvat vaa suhas pelkääjän puolen ikkunan ohi. Tää kaikki tapahtu siis 2 sekunnissa mut jotenkin tommoses tilantees aika hidastuu ja ehit huomata kaikennäköstä. Vissii se adrenaliini valtaa kehon ja selviytymisvaistot herää? 
Kurkkasin takapenkille ni Indi vaa kuorsaa menemään ja näkee jotain koiran unia  eikä sillä ollu hajuakaan, että herra hirvi meinas kuoria meijä auton kun sardiinipurkin ruotsalaisissa rapujuhlissa. Loppumatka menikin sit nenäkiinni ikkunassa hirviä tutkaillen kunnes päästii motarille Hassua tässä oli se et ihanku meijän ei ois pitäny lähtee mökiltä ollenkaa? Vai oliks tää vaa huonoa tuuria? Viikko meni stadissa kuitenkin ihan normaalisti.
 
 

 
 
Tultiin eilen sit takas Saimaanrannan hiljasuuteen, katotaan mitä tää viikko tuo tullessaan 

Ladataan...

Ladataan...

 

Pruuut prut put put pff ja bensa loppu. Venehän meni vielä kivasti tuulen mukana vastarannalle, josta tietä pitkin mökille 14km. Plus että yhellä airolla kesti ikuisuus päästä tiheen kaislikon läpi rantaan.

Tehtiin päätös että tietä pitkin ei kyllä kävellä takas mökille, vaan kävellään tätä vastarannan puolta meijän mökin kohalle ja uidaan yli.

6km jälkeen oli kuin keidas autiomaassa kun edessä oli SALE (!!!) ja bensis (!!!). Mut ei ollu rahaa tietenkään mukana ni se olikin lopulta vähän kuin kangastus aavikolla...

 

 

 

 

Kun oli tallattu 8km niin päästiin vastarannalle. Kumpparit veke ja uimaan, oli jo niin kova janokin et polskin menemään cokiksen kuvat silmissä kun viimestä päivää.

Mut sit huomasin et oho joo, tossa viereisellä mökillähän on joku paikalla. Eikä ees ollu velivenäläisii niin meiltä löyty yhteinen kieli ja pyydettiin josko ne soutais meijät vastarannalle. Vähän ne oli epäuskosen näkösiä mut heitti kuitenkin. Sitä ukkoo kyl sit vähä nauratti tää keissi ja varsinkin kun meijän edellisel venereissul katkes soutuveneestä airo...

 

Sit vaa autolla hakemaan uuteen kanisteriin bensaa ja vene kotiin!

 

Ladataan...

Ladataan...

Eilen oltiin vähä rebeleitä ja käytiin näträmälän louhoksella Imatralla. Sinne ei siis ois saanu mennä eikä varsinkaa uida mut mitä hittoo oli sen verran kivan näköne mesta et käytii silti, heh. EN oo ikin nähny Suomes nii turkoosin sinistä vettä, täs viel parit kuvat reissulta.

 

 

 

 

 

Jos joku innostuu tästä postauksesta käymään kurkkaamaassa ni suosittelen lämpimästi, oli näkemisen arvoinen ja hengissä ollaa vaikka uimassaki käyttii mut jos meet ni kantsii olla hyvin varovainen! Veden tuntumassa oleva kallio oli tosi liukasta ja sieltä on vaikea päästä takaisin ja muutenki putoamis vaara kallion reunoilta. Jotenka mukaan perusmaalaisjärki.

Ladataan...

Pages