Tomskupiirakkaa ja coleslawta

Eilen teki niin paljon mieli tomaatteja, että oli AIVAN PAKKO leipoa päivälliseksi tomaattitonnnikalapiirakkaa. Siihen kylkeen ajattelin kokeilla vielä annemin inspiroimaa Coleslawta ja siitähän tuli aivan taivaallista! Coleslaw oli erittäin simppeli tehdä itse ja siitä tuli paljon paljon parempaa kuin kaupan omat!

020720122376.jpg

Coleslaw oli suurinpiirtein annemin reseptin mukainen. Ainoana poikkeuksena käytin chilimajoneesia ja sinappi taisi jäädä pois kun ei sitä (yllätys yllätys) ollutkaan jääkaapissa.

Tomaattitonnikalapiirakka (pellillinen):

Pohjan vedin ihan hatusta, mutta ainakin vehnä- ja ruisjauhoja se sisälsi.

Täyte:

  • 2 purkkia tonnikalaa
  • 5-6 tomaattia pilkottuina
  • 1 kevätsipulin varsi
  • fetajuustoa
  • munamaitoa
  • mielivaltaisia mausteita: suolaa, cayannepippuria, mustapippuria ja paprikajauhetta nyt ainakin..
  • päälle hitunen juustoraastetta

Paista reilu puoli tuntia 200 asteessa.

 

hyvinvointi hyva-olo ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.