RAIKASTA (juustokakku & metsäily)

121020122798.jpg

Jes, nyt alkaa flunssa olla voiton puolella eli henki kulkee jo nenänkin kautta. Sen kunniaksi olikin mahtava päästä vihdoin ja viimein metsään kävelylle ylienergisten (kotiintultaessa ylimutaisten) koirien kanssa. Ja namustella raikasta juustokakkua. Usein juustokakuista tulee ylimakeita tai suklaisen ällömakeita, mutta tämä on poikkeus!

dsc01537.jpg

Passionlime-juustokakku:

Pohja:

  • 150 g Digestivekeksejä
  • 1 prk Aurinkoista Pilttiä

Täyte:

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1-2 limeä
  • hippunen vaniljasokeria
  • 4 liivatetta

Päällinen:

  • 5-6 passionhedelmää
  • 1/2 dl vettä
  • 3 liivatetta

Murskaa keksit ja sekoita Pilttiin. Taputtele irtopohjavuoan päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Sekoita tuorejuusto ja jogurtti. Raasta limen kuorta ja purista mehu sekä lisää ne seokseen. Makeuta vaniljasokerilla (VÄHÄN, että raikkaat maut pääsevät esiin). Liota liivatteet, sulata pieneen määrään vettä ja lisää seokseen. Sekoita hyvin! Kaada seos pohjan päälle, tasoita ja laita noin kahdeksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään.

Koverra passionhedelmien sisukset ja sekoita veden kanssa. Liota liivatteet, sulata pieneen määrään vettä ja lisää seokseen. Kaada kakkuun päällimmäiseksi ja laita vielä muutamaksi tunniksi jääkaappiin. (Mielestäni passionhedelmäkerrokseen ei tarvitse sokeria, sillä hedelmä on itsessään niin makea).

suhteet oma-elama mieli ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.