Tein ruokaa…. TOFUSTA
Luin ystäväni kokeilusta valmistaa tofua (Lihansyöjä tofuhyllyllä) ja innostuin itsekin kokeilemaan. Luettuni kasan reseptejä tofun marinoimisesta yön yli (en malttanut odottaa niin kauaa), päätinkin valmistaa sen toisella (hätähousuillekin sopivalla) tavalla.
Tofupihvit:
- 1 pkt maustamatonta tofua
- 1 valkosipunlinkynsi
- 1/2 sipuli
- reilu desi korppujauhoja
- riittävästi persiljaa
- paprikajauhetta
- hippunen cayannepippuria
- suolaa
Kaikki vain murennettiin / pilkottiin /silputtiin / ripoteltiin kulhoon ja sitten kunnon sekoitus. Muotoiltiin pihveiksi ja paistettiin oliiviöjyssä pannulla.
Ja lopuksi sullottiin ruishampparin väliin muiden herkkujen kanssa, namskis 🙂
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.