Juhlavalmisteluja

Kokematon kotirouva

Argh! Joulu on muutaman päivän päästä! Miten kunnon kotiäidiksi halajava valmistautuu jouluun?? Leipoo pipareita itse tehdystä taikinasta? Ripottelee hyasintteja, rusinoita, pähkinöitä sun muuta oravan ruokaa ympäriinsä houkuttelemaan joulutunnelmaa? Kaivaa nauriita omin käsin routaisesta maasta ja tekee niistä laatikoita? Suolaa juuri avannosta nostamiaan silakoita, käy Keskuspuistossa kaatamassa kuusen ja ampuu samalla ohimennen perheelleen kinkun pöytään? Mikä riittää, riittääkö mikään?

Ai niin. Kotiäiti tekee ihan niin kuin kaikki muutkin äidit, eli sipsuttelee sunnuntaina jokavuotiselle metsästäjä-keräilijäretkelle Stockan herkkuun ja viettää sitten jouluaaton nauttien saaliistaan.

Huh, hetkeksi ehdin jo huolestua.

Hyvää ja rentoa joulua myös sinulle, armas lukijani! (Huom. yksikkö koska teitä on näköjään vain yksi.)

Eikun anteeksi, onhan teitä jo kokonaista neljä! Siis: Hyvää ja rentoa joulua myös teille, armaat lukijani! Kommentteja olen sen sijaan saanut vasta yhdeltä. Ja sitäkään ei lasketa, koska hän on itse asiassa siskoni ja seuraa tätä palstaa vain säälistä.

 

ps. Jos joku epäluuloinen lukija nyt tämän postauksen perusteella luulee minun olevan Stockalla käyvä hienostoelitisti ja halveksivan kaikkia teitä maalaisäitejä, jotka haette jouluruokanne Prismasta, niin ei kannata loukkaantua koska en halveksi.

Säälin vain.

pps. No ei vaan, ite käyn normaalisti Alepassa.

Kommentit

iity-
Puolivahingossa

Kommentoija numero kaksi! Eikä edes säälistä, oli vaan ihan pakko kiittää sun hauskasta tekstistä.

Ja meillä jää ne jouluruoat tänä vuonna hyllyyn. Citymarketin hyllyyn..

minttumari
Taiteilijaelämää

Jes! Toinen kommentti, kiitos itsellesi ja hauskaa pizzajoulua! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.