Kotirouvan koti

Haa, kerrankin oikein kunnon Kotirouvamainen haaste! Nata haastoi siis bloggaajat näyttämään kotinsa sellaisena, kuin se normaalisti on. Itse olen tähän asti teeskennellyt, että en ole mikään kotiexhibitionisti, joten kuvia ei tällä palstalla ole pahemmin näkynyt. Mutta nytpä paljastelen oikein urakalla ja isken kaksi kärpästä yhdellä iskulla: esittelen siis saman tien kotini sekä sellaisena kuin se "on", että sellaisena kuin se on. Täältä pesee.

1. Olohuone sellaisena, kuin se esiteltiin tupaantuliaisissa.

Olohuone normaalitilassa.

2. Keittiö ennen vieraiden saapumista.

Keittiön normaalitilaa kuvaava, pöytään tiukasti liimaantunut kurkku.

...sekä kaunis avohyllyasetelma höystettynä legoilla yms sinne kulkeutuneella sälällä.

 

4. Zen-henkinen (joskin rennon boheemisti hieman likainen) kylpyhuoneasetelma.

Vähemmän zenmäinen kylpyhuoneasetelma.

Juurikaan tämän enempää huoneita meillä ei valitettavasti ole, joten en voi paljastella enempää. Hyvää viikonloppua itse kullekin kotihiirelle!

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Liekö perjantaihysteriaa, mutta mä putosin ihan totaalisesti noille kuville :D Kun siis kerkesin ekan kuvan nähtyäni ajatella, että noniin, taas yksi bloggari joka on siellä kuitenkin salaa ensin kolme päivää putkeen siivonnut, ennen kuin esittelee kotiaan "nykytilassa". :D

(Siis kun mun päähän ei yksinkertaisesti vaan mahdu, että on ihmisiä joitten koti on oikeasti ns. perussiisti. ;)) 

minttumari

Hehee, joo oon kyllä onnellinen että otin noi"edustuskuvat" sillon kun muutettiin putkirempan jälkeen takaisin tänne. Sen jälkeen ei oo tullut vastaavaa tilaisuutta. :)

Vau mikä vauva!

Hei, eipäs yhtään vähätellä pöytään liimautuneen kurkun historiallista sisustusarvoa!

minttumari

Niinpä!! Perinteinen pöytään liimaantunut kurkku pitää kyllä löytyä jokaisesta lämpimän kotoisaa tunnelmaa henkivästä asunnosta. (Perinteisiä ruskettuneita banaaninkuoria ei valitettavasti ollut saatavilla juuri tähän hätään)

Kommentoi