Rakasta itseäsi ja löydä itsesi uudelleen!

Moikka! Lupasin kirjoittaa itseni uudelleen löytämisestä. Eli itsehän olin jo kokeillut kaikki mieleentulleet keinot itseni löytymiseksi kunnes lopulta muistin, että olen vuosia sitten saanut kummitädiltäni alla olevan opuksen.

Aiheeseen liittyvä kuva

 

Tosiaan, mulla on ollut monta muutosta elämässä ja koska edeltävä vuosi meni aikalailla taistellessa, niin siinä kaiken keskellä ei ollut aikaa pitää itsestään huolta ja kun taistelu päättyi viime kesänä niin en enää tunnistanut itseäni peilistä. Ja siinä vaiheessa huomasin kaipaavani itseäni ja asialle piti tehdä jotain.

Kirja toimii siis Jenniemilian pitämänä Rakkauskurssina, mutta kuten Jenniemilia kirjassakin sanoo, hän on kirjoittanut kurssin kirjanmuotoon, jotta kaikilla olisi mahdollista saada kurssi suoritettua. Kurssi kestää noin 5 viikkoa ja kirjassa on luku ja tehtäviä jokaiselle päivälle erikseen, kuitenkin niin, että viikon aikana tulee vain 6 ”kurssipäivää”.

Olen nyt suorittanut kurssin melkein valmiiksi, vielä muutama päivä on luettavaa, mutta tosiaan melkein maalissa ollaan! Ja vitsi mikä fiilis mulla nykyään on! Kaikista paras asia ja tän tunteen syy on se, että vihdoin olen taas löytänyt itseni ja se tuntuu hyvältä! Nykyään on ihana kurkata peiliin, kun takaisin kurkkaavat kasvot ovat taas tutut ja pystyn kaikissa tilanteissa olla ihana oma itseni. 

Matka tän kurssin kanssa ei ollut kokoajan helppo ja välillä oli vaikeuksia motivoida itseään ja jatkaa tehtävien tekemistä. Mutta suosittelen silti tätä kirjaa ja kurssia kaikille, olipa elämässäsi mullistukset ja muutokset positiivisia tai negatiivisia.

 

p.s. Kuva on lainattu internetistä, https://kauppa.uskallainnostua.fi/fi/menestystekijavuosi/?object=view&objectID=265&name=Jenniemilia:-Rakastan,-siis-olen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *