Uusi vuosi, uusi blogi

Hellou 2019! Kuten joka uusi vuosi, myös tänä vuonna ei voinut välttyä sosiaalisessa mediassa jaetuilta yhteenvedoilta ja toivomuksilta menneen ja uuden vuoden suhteen. Itse en kirjoittanut kyseisiä julkaisuja, koska niistä olis tullut hyvin pitkiä ja moniuloitteisia. Tein myös tietoisen päätöksen olla tekemättä yhtäkään uuden vuoden lupausta. Koska kokemuksesta tiedän ettei uuden vupden lupaukset mun kohdalla pysy kuukautta pidempää.

Tein itselleni lupauksen marraskuussa, että ”etsin” itseni uudestaan. Paras päätös minkä olen koskaan tehnyt! Koska huomasin syksyn aikana, ettei peilistä kurkistanutkaan takaisin se henkilö kenen luulin siellä olevan. Summasummaarum, matka on ollut pitkä ja hiukan raskas ja varmasti tulee vielä olemaankin. Mutta nyt on jo helpompi olla itsensä kanssa ja omissa nahoissaan. Tarkemmin tuosta itsensä löytämisestä kerron erillisessä postauksessa myöhemmin 🙂

Jotkut varmasti muistaa mun edellisiä blogeja(niitä on ollut muutama), mutta valitettavasti niissä hallinta siirtyi aina ns. vääriin käsiin joten niitä ei enää ole. Joten aloitan puhtaalta pöydältä uudella innolla ja motivaatiolla!

Hyvää alkanutta vuotta 2019 ja keskiviikkoa! 🙂 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *