Uunilohta kurkumalla
Joni on yleensä tämän talouden MasterChef muutamia poikkeuspäiviä lukuunottamatta. Tänään oli poikkeuspäivä.
Jääkaapissa lepäillyt lohi sai päälleensä sipulin, sitruunan, suolan ja mustapippurin lisäksi tuoretta kurkumaa. Kurkumaa on hehkutettu niin terveelliksi, että säännöllisesti syötynä se takaa suunnilleen ikuisen elämän. Lankesin mainospuheisiin ja ostin yhden juuren.
Valmis annos. Lisukkeena porkkanaperunamuusia ja avokadotahnaa. Kelpasi molemmille!
Oikeastihan toivon, että tuosta kurkumasta olisi jollakin aikajänteellä jotain apua (jälleen kerran) vihotteleviin niveliini. Polvia ja ranteita kun on viime viikot kolottanut ja sattunut niin maan pirusti :/ Kalaöljyt, hyvät rasvat + inkivääri ja kurkuma jonkun tohtorin mukaan voisivat toimia. Siitä tämänpäiväisen aterian innostuksen lähde 🙂
Persikka-sitruunarahka meni päiväkahvien kyytipoikana.
Käytiin aamupäivästä pyöräilemässä kevään ensimmäinen pidempi lenkki. Joni maastopyörällä ja minä jopolla perässä :D Minun maastopyörä pöllittiin viime kesänä, jos en ole koko kansalle sitä vielä saanut kerrottua :'(
Koskella tulvi heti niinkö Korpelan pajolla!
Tiia