Ladataan...
Kolmen koto

Kävin pari viikkoa sitten Exuviance kasvohoidossa ja viime kerrasta oli päässyt hurahtamaan taas aikaa sen 6kk. Mutta eipä ole ollut tarve kesällä käydä, ihoni on ollut todella hyvässä kunnossa kiitos hyvien ihonhoitotuotteiden ja auringon. En myöskään käyttänyt yhtenäkään päivänä koko kesänä meikkiä, jolla on ihan varmasti ollut positiivinen vaikutus kasvojen ihoon!

Nyt kun siirryttiin syksyyn, iho kuivaa ja imetyshormoneiden takia tulee näppyä leukaan, oli taas aika käydä puhdistuttamassa kasvot. Edelleenkin liputan Exuviancen puolesta, olen löytänyt  merkiltä hyvän kokonaisuuden tuotteita joilla olen saanut kasvoni parhaimpaan kuntoon mitä ne ovat koskaan olleet! Ja iso kiitos Seinäjoen sinun salonkisi Tanjalle, kun hän on ammattitaidollaan osannut minulle oikeat tuotteet suositella.

Ihonhoitorutiinini menee osimmoilleen näin:

  • Aamuisin pesen kasvot kosteutta sitovalla gentle cleansing cremellä, jonka jälkeen puhdistan ne vielä alkoholittomalla soothing toning lotion- kasvovedellä, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. 
  • Kasvojen pesun jälkeen levitän kasvoille sheer refining fluid spf 35- päivävoiteen. Tämä päivävoide kosteuttaa ihanasti, meni kesällä kasvojen aurinkosuojana ja se myös parantaa ihon rakennetta ja sävyä. Tuote sopiikin sekä normaalille, rasvaiselle, että herkälle iholle.
  • N. 3 kertaa viikossa käytän kasvojen puhdistuksen jälkeen aamuisin myös bionic oxygen facial- naamiota, joka tuo ihoon happea ja stimuloi kollageenin muodostusta. Naamion jälkeen kasvoilla on ihanan pirteä ja freesi olo! Ihan ykköstuote, jos unet ovat jääneet vähäiseksi ja naama näyttää ja tuntuu samealta.
  • Iltaisin puhdistan kasvot samanlailla kuin aamuisin, mutta yövoiteeksi levitän evening restorative complexin. Tämä yövoide syväkosteuttaa, korjaa ihoa, sekä ehkäisee juonteita ja ryppyjen muodostumista.
  • N. kerran viikossa lisäksi kuorin kasvot triple microdermabrasion face polish- kuorinnalla. Se on kolmoisvaikutteinen, joka stimuloi solujen uusiutumista, kuorii kuivia vanhoja ihosoluja ja antaa iholle uutta heleyttä. Voide hierotaan hellästi 30 sekunnin ajan, jonka jälkeen se saa vaikuttaa kasvoilla 2min.

Ja nämä kaikki tuotteet ovat tosiaan Exuviancea. Seuraavaksi pitäisi ottaa kokeiluun Exuviancen silmänympärysvoide ja kutkuttaisi myös testata heidän uutuustuote detox mutanaamio. Lisäksi syön paljon c-vitamiinia, jolla uskon olevan suuri vaikutus ihon hyvinvointiin.

 

 

Ladataan...
Kolmen koto

Ostin tosiaan kesällä meille tytöille ihanan, kodikkaan, harmaansinisen rintamamiestalon, joka on just meidän näköinen ja oloinen koti. Narisevat rappuset, vinoja listoja, valoisat huoneet, tilaa mennä ja melskata ja jokaisesta ikkunasta näkyy vihreää ja rehevää omaa pihaa! Tällaisesta oon unelmoinut ja nyt ekaa kertaa Seinäjoella tuntuu, että olen kotona.

Alla on "sneak peek" meidän kodista. Vanha talo on rempattu, mutta vielä sitä pitäisi vähän maalata ja naputtaa että sen saisi viilattua täysin oman näköiseksemme. Mutta kaikki aikanaan! Alakerrassa on kylppäri, keittiö, leikkihuone ja olkkari. Yläkerta on yhtä samaa isoa tilaa ja se toimii pääsääntöisesti makkarina.

Ladataan...
Kolmen koto

Kohtalosta sanotaan wikipediassa näin : " Jumalia ja ihmisiä hallitseva voima. Usko jonkinlaiseen kohtaloon kuuluu valtaosaan uskonnoista, ja jopa monille uskontokuntiin kuulumattomille. Joskus kohtalon vastavoimana pidetään vapaata tahtoa. Kohtalouskoa kutsutaan fatalismiksi.

Jotkut ajattelevat, että kohtalo tarkoittaa sitä, että ihminen toimii mekanistisesti syyn ja seurauksen lakien mukaan kuin kone, ja siksi seuraa ennalta määräytynyttä maailmanviivaa. Toisille kohtalon aikaansaa henkiolento, joka pyrkii tuottamaan ihmiselle tai asialle haluamansa kaltaisen tapahtumahistorian, vaikka tämä haluaisi muuta."

En pidä itseäni fatalismina, enkä koneena enkä oikein usko henkiolentoon, mutta silti uskon kohtaloon ja että sen kautta ihmisille tulee erilainen, omanlaisensa tapahtumahistoria. Sen takia en oikeastaan kadukkaan mitään, koska jokaisella menneellä tapahtumalla on tarkoituksensa ja sen takia mä olen tällainen millainen mä tänä päivänä olen. Jos jotakin huonoa tapahtuu, niin pyrin niinäkin hetkinä ajattelemaan että näin vaan piti käydä ja huomaan sen merkityksen joskus myöhemmin.

Merkittäviä hetkiä on aina ollut uuteen työpaikkaan meno, koulun aloitukset ja uudet harrastukset. Aina ennen näitä olen osannut jo innolla ajatella millaisia ihmisiä ne tuovat elämääni. Olen saanut työpaikoilta, kouluista ja harrastuksista aivan mahtavia ihmisiä elämääni. Eräskin sydänystäväni oli ihan alkujaan ripsiasiakkaani, sitten hän oli eksynyt blogiini ja loppu onkin historiaa. En oikein edes muista mitä siinä tapahtui, mutta olen saanut hänestä yhden huipputyypin lisää elämääni ja aivan varmasti muutaman elinvuoden lisää hänen kanssaan nauramalla!

Niin mä ajattelen, että kohtalo on tuonut mun elämään paljon tapahtumia ja ihmisiä ja niiden takia oon saanut elämääni maailman parhaat kokemukset. Sen takia en enää nykyään jaksa miettiä ja tuhlata aikaa sellaisten kysymysten parissa kuin "jaksaako mennä " kehtaanko laittaa" "viittinkö kysyä", koska mitä menetettävää siinä on? Miksei tee vaan niin kuin itsestä tuntuu hyvälle, jonsei se loukkaa ketään? Kyllä kohtalo sanelee sitten loput. Itse haluaisin kannustaa ihmisiä heittäytymään ja olemaan avoimia uudelle, vain niin voi rikastuttaa omaa ja muidenkin elämää. Mulla olisi tästä aiheesta niin paljon enemmän kirjoitettavaa, mutta jatkan aiheesta ehkä toinen kerta.

Ihanaa viikonloppua! <3

Ladataan...

Pages