Paljon kaikkea, liian vähän aikaa ja virtaa.

Edellinen postaus taitaa olla kesäkuulta. Huh, huh. Kesäkuun jälkeen ollaan muutaman kerran käyty sairaalan kautta pikkuisen kanssa ottamassa vähän lisää happea. Rs-virus sairastettiin vähän ennen juhannusta. Ja sitten ihan perusflunssa vielä myöhemmin. Näköjään flunssat toistaiseksi vaativat vähän järeämpää lisähoitoa. Muuten pienen kanssa menee loistavasti. Tyttö kasvanut kovasti, pituutta nyt 72 cm ja painoa n. 8kg, ikää kohta 11 kk. Aika mennyt ihan hurjaa vauhtia. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Utelias ja toimelias pieni vauhtihirmu. Onneksi ei vielä kävele, meno sen verran hurjaa ryömienkin. Kaikki mahdollinen ja mahdotonkin menee suuhun, koiran ruoasta lähtien. Jatkuvasti saa siis olla valppaana ja seurata tytön menoa. Isosisko välillä ottaa kierroksia, kun ei saa enää rauhassa olla hetkeäkään.

kuva46.jpg

Edellisen kerran jälkeen ollaan myös muutettu. Meillä oli oma talo vuokralla miehen opiskelujen ajan ja nyt odotellaan väliaikaisesti vanhempieni nurkissa vuokralaisten lähtöä. Marraskuun alussa alkaa pienimuotoinen remontti ja tarkoituksena olisi päästä viimeistään muuttamaan jouluksi kotiin. Paljon siis kaikkea. Pinterest täyttynyt sisustuskuvista. Meidän oma koti on todella rakas ja tärkeä. Ollaan remointoitu vanha hirsimökki asuintaloksi n. 6 vuotta sitten. Ajattelin jakaa kuvia myös tänne. Katsotaan, että missä välissä ja millä tahdilla tapahtuu.

kuva47.jpg

Kaiken lisäksi nyt vaan väsyttää. Ihan tosi kovasti ja koko ajan. Jotenkin syksy tänä vuonna ollut erityisen rankka. Ehkä kaikki pikkuseen liittyvä alkaa hiljalleen olla käsitelty jo muuten ja nyt vaan sitten väsyttää. Ei tahdo saada mitään aikaiseksi. Tai ainakin tuntuu siltä. Tosiassa monta projektia meneillään yhtä aikaa ja se ehkä väsyttää eniten. Oon jo tovin haaveillu yhdestä päivästä jolloin saisi vain olla ihan yksin. Nyt pienet väliaikaistilat ja liikaa ihmisiä ympärillä koko ajan. Onneksi kohta päästään kotiin omaan rauhaan. Saa isovanhemmatkin huokaista hetken. Ei tämä järjestely kenellekään varmasti helpoin ole, mutta näillä nyt mennää. Hyvin on onneksi sujunut. Joulun alla suunnitelmissa sitten vain maata sohvalla ja syödä suklaata.

perhe lapset sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *