Kolmiapilatyttö

Moikka sinulle,jos satut lukemaan blogiani. Ehkä olisi paikallaan ensin vähän esittäytyä🌸. Olen pitkään jo miettinyt,että olisi kiva alkaa kirjoittamaan blogia, koska omasta mielestäni on myös tosi kiva lukea myös toisten tekstejä.

Olen Katarina, pikkusen ekaluokkalaisen emännän äiti, ja seikkailemme tällä hetkellä kahden tätä elämää tytön kanssa. Elämässä mulle on tärkeintä ja ihaninta arjen pienet asiat,kuten vaikka kahvikupponen aamulla tai ihanan vanhan esineen hiplailu kirppiksellä💕. Tästä päästäänkin blogin nimeen, Kolmiapiloita. Ajattelen, että komiapilatkin voi hyvin olla onnenapiloita, eikä pelkästään ne neliapilat☺️.  Elämässä itselleni on törkeintä  just ne arjen pienet ilot.

Tässä blogissa olen ajatellut jakaa niitä arjen pieniä ihania asioita ja elämää. Rakastan kirppareita,sisustusta ja vanhoja esineitä yli kaiken ja niistä tulen varmasti kirjoittelemaan☺️. Jos jollakulla on hyviä kirppisvinkkejä niin niitä otan mielelläni vastaan🌸.

Myös mökki ja luonto on asioita, jota ovat itselleni hurjan tärkeitä. Pikkuiitan kanssa päästiin viime kesänä aloittelemaan telttailu-harrastusta sekä kalastusta ja innolla odotan jo kesää ja sitä että päästään taas järvelle ja kääriytynään makuupusseihin💕. Jos jollakulla on vinkata muuten hyviä retkipaikkoja niin mielelläni otan vinkkejä vastaan. Me haahuiltiin viime kesänä iitan kanssa ja päädyttiin Ruokolahdelle Huuhanrannalle😄,mikö oli ihan mieletön paikka🌸. Ihanaa hiekkarantaa,mahtavat nuotiopaikat ja varmaankin Suomen paras liitovarjoilijoiden  lentokukkula,josta oli mielettömät näköalat. Ja mikö parasta, metsät täynnä mustikoita❤️. Ensi kesänä pakko päästä uudelleen.

Mutta nyt ulos ja ihanaan auringonpaisteeseen,mukavaa päivää sulle💕!

Katarina

 

 

 

koti mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *