Kohta saa varmaan mennä koirankin kanssa naimisiin

Viekö piru koko käden, jos sille antaa pikkusormen? Seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus herättää joissakin ihmisissä älyttömästi huolta ja turhan vilkasta mielikuvitusta sekä inspiroi huimiin porttiteorioihin: Jos nuorille puhutaan liikaa homoudesta, kaikki luulevat kohta olevansa homoja ja ihmiskunta kuolee sukupuuttoon. Tai jos transihmiset hyväksytään, niin kohta kaikki miehet väittävät olevansa naisia, että pääsevät tirkistelemään uimahallin naistenpuolelle. Ja olihan kansanedustaja Pentti Oinonenkin huolissaan, että jos homoliitot sallitaan, niin vaaditaanko pian, että saisi mennä ”rakastamansa hauvelin” kanssa naimisiin.

Tästä piti alun perin tulla hassunhauska postaus, jossa näytetään, miten huvittavia ajatuskulkuja ja uhkakuvia ihmisillä voikaan vähemmistöjen edustajista olla. Nyt kun sain nämä tähän koottua, niin ei kauheasti jaksakaan naurattaa, vaikka huumorini usein varsin mustaa onkin. Suorat kommentit on koottu ystäviltä ja netissä toimivista vertaistukiryhmistä (toki luvan kanssa).

”Naispuolinen ystäväni löysi miehekkään tyttöystävän. Hänen vanhempansa olivat varmoja, että nyt tämäkin tyttö haluaisi muuttua miehekkääksi/mieheksi ja käyttää miesten vaatteita.”

”Jos homoparit saavat mennä naimisiin, niin sitten samalla periaatteella sisarusten pitää saada mennä naimisiin tai vaikka isän mennä naimisiin oman lapsensa kanssa.”

”Jos homous on synnynnäinen suuntautuminen, niin sittenhän pedofiilienkin pitäis saada toteuttaa halujaan vapaasti”.

”Jos translakia muutetaan niin pian tulee varmaan myös klinikka, jossa voi vaikka mennä sanomaan, että haluaa muuttua kissaksi, koska kokee olevansa kissa.”

”Jos nyt jo minun verorahojani käytetään siihen että joku leikataan naiseksi, ettei sille tule paha mieli, niin kohta varmaan joku kokee olevansa vaikka koivu ja siitäkin pitää minun sitten veronmaksajana maksaa.”

”Ensin äiti, sitten tytär sanoi mun äiti naisystävälleni. Ajatteli että jos tykkää saman sukupuolisista, kaikki kelpaa, lapsetkin. 🙄 JUUEI!!! 🤬”

”Yhden sukulaisen mielestä kaikki homomiehet on pedofiileja ja adoption salliminen samaa sukupuolta oleville pareille mahdollistaisi laajat väärinkäytökset lasten adoptiossa. Mua alkoi huimata, kun luin tän aikoinaan.”

Loogista, eikö totta? 🤦‍♀️

Teksti Leia, kuva Oliver Li / Pexels

suhteet parisuhde tasa-arvo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *