Uutta kohti

Perheemme elämä on murroksessa. Mies kirjoitti huhtikuun alussa työsopimuksen toiselle paikkakunnalle ja se tarkoittaa koko elinpiirin muuttumista.

Vanha, remontoitu kotimme on laitettu myyntiin ja uuden kodin etsintä on jo aloitettu. Aika homma löytää uusi koti, vieraalta paikkakunnalta, varsinkin kun tuntuu ettei yhtään täysin meidän näköistä ja oloista paikkaa ole vielä tullut vastaan. Jännitystä lisää sekin, että ei tässä liikaa ole aikaa uuden löytymiselle…tai sitten minä vain olen liian ronkeli. Tarjontaa on mutta jos koti ei tunnu heti hyvältä, turha sitä on mennä ostamaan. Koti on kuitenkin ihmisen tärkein maanpäällinen paikka ja se kodin sydän täytyy tuntua hyvältä, eikö?

Kesä hujahtaa varmaan ohitse, ennenkuin ehtii edes tulla, siltä se tällähetkellä tuntuu. Oman talon tyhjääminen on jo osittain käynnissä ja ei voi kun ihmetellä miten sitä ihminen elämänsä aikana ehtii tavaraa nurkkiin kerryttää. Onneksi olen ehtinyt jo aiemmin tutustua kon marin metodiin ja kyllä siitä on ollut apua.

Jännityksellä odotamme mitä elämä tuo eteemme.

*Pirjo

 

koti syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *