5✗ faktaa pikkuisesta

1♥

Jeeli on tosi hyvä nukkumaan. Hän on nukkunut noin 4kk ikäisestä ainakin kokonaisia öitä ja mennyt aina nätisti nukkumaan ilman mitään erillisiä nukutuksia, muutamat kerrat on ollut jolloin hänet on täytynyt nukuttaa. Kaiken lisäksi hän nukkuu yleensä 11-13 tunnin yöunet ja kunnon päikkärit lisäksi.

2♥

Kun J syntyi hänellä oli paljon tähdellisiä asioita mm. vaatteita, viltti ym. Johtuen siis siitä, että itse olen hullu tähtifani. Tähän kuitenkin liittyi hauska sattuma. Sain kuulla papilta joka Jeelin kastoi, että hänkin on syntynyt loppiaisena ja loppiaisena syntyneet ovat tähtipoikia. Tästä asti meillä on ollut tähtipoikaJeeli

3♥

Tuttia J ei ole syönyt ollenkaan (vaikka kyllä yritettiin). Ollaan ihan hirmu tyytyväisiä, koska tutin vierottamisesta on kuultu kaikenmaailman kauhutarinoita. Nykyään jäbä tosin yrittää varastaa kaverin tutin ja laittaa omaan suuhun ja lelukopassa pyörii myös yksi tutti jota hän huumori-mielessä imeskelee aina välillä.

4♥

J on luultavasti allerginen kananmunalle, koska joka kerta hänen vatsa on mennyt sekaisin kun on syönyt jotain missä on kananmunaa. Onko täällä kohtalontovereita joilta saisi vinkkejä aiheeseen liittyen ?

5♥

Meillä oli saunomisen kanssa aluksi aikamoisia ongelmia. Saunan ovea ei tarvinnut kun avata niin alkoi järjetön huuto. Pari kertaa uimahallissa käytiin huudon kanssa saunassa ja yritettiin kaikki keinot jotta ei jännittäisi. Pikkuhiljaa mummolassa ruvettiin totuttamaan ja käytiin ihan valoisalla vaatteet päällä istuskelemassa saunassa ja matkittiin löylyn heitto ääntä. Nykyään Jeeli ei muuta tekisikään kun saunoisi ja heittäisi löylyä. Tssss

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *