Bookbeat lempparit

IMG_20190123_113006_460.jpg

Mä en oo ikinä ollut juurikaan semmoinen kirjojen lukija ja aina koulussakin etin googlesta vastaukset kaikkiin kirjan luku tehtäviin. Mutta nykyään oon täysin hurahtanut kirjoihin, lukemiseen sekä kirjojen kuuntelemiseen. Otin joskus Bookbeatin kokeilu jakson ja siinä se oli. Rakkautta ensisilmäyksellä. Taisin kuunnella muutaman päivän sisään 4 kirjaa. Sen jälkeen olen ottanut aina välillä kuukauden jaksoja bookbeatissa, aina kun olen löytänyt kiinnostavan kirjan. Tällä hetkellä mulla on menossa ihan huippu Irene Naakan Hullu kuin äidiksi tullut kirja joka sopii täydellisesti tähän elämäntilanteeseen ja joka hetki tulee ajatus että ”Hei toihan voisin olla mä”.

IMG_20190123_113045_673.jpg

 

Kirjoja on mukava ja helppo kuunnella, kun vaikka tekee ruokaa tai siivoaa tai ihan vaan aamulla kun juo aamukahvia. Laitan myös kirjan ”soimaan” aina kun lähden autolla jonnekkin. (Miehen kanssa tosin popitetaan aina musiikkia, vaikka hänkin on vähän kiinnostunut kirjojen kuuntelemisesta). Seuraavaksi ajattelinkin listata teille mun  lemppari kirjat mitä mä olen kuunnellut bookbeatista ja kirjat jotka ovat mulla kuuntelulistalla vielä tulossa. 

Irene Naakka – Hullu kuin äidiksi tullut

Michelle Obama – Minun tarinani

Julia Thurén – Kaikki rahasta

Maaret Kallio – Lujasti lempeä

Marie Kondo – Iloa säkenöivä järjestys

Satu Rämö – Unelmahommissa

IMG_20190123_113143_574.jpg

 

Kirjat jotka haluan ainakin vielä kuunnella 

Yuval Noah Harari – Sapiens

Thomas Erikson – Idiootit ympärilläni

Mark Manson – Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan

 

Oliko samoja kirjalemppareita tai listalla muuten vaan tuttuja kirjoja ? Kerro sun lemppari kirjat niin ehkäpä saan mun listaa pidennettyä muutamalla kirjalla. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *