Me muutetaan !

IMG_20190212_093131-01.jpeg

Siitä asti kun tehtiin positiivinen raskaustesti ollaan etsitty meille isompaa asuntoa ja monia ollaan käyty katsomassa. Jostain syystä jokaisessa on ollut jotain huonoa oli se sitten vuokran suuruus, huono pohjaratkaisu tai huono sijainti. Oltiin jo luovuttamassa ja ajateltiin, että no jospa me nyt pärjätään tässä meidän nykyisessä vielä ainakin vuos tai kaks. Yhtenä päivänä kuitenkin tuli tuttavalta viesti jossa hän mainitsi, että olemme ilmeisesti isompaa asuntoa vailla ja hänellä olisi tiedossa yksi. No hitto, meidän asunnon etsintä kriteeritkin sopivat taloon todella hyvin ja siinä oli myöskin vielä plussia. 

Mitkä meidän kriteerit asunnolle olivat? 

  • Omakotitalo yhdessä tasossa
  • vähintään. 3 makuuhuonetta
  • Sauna
  • Tilava keittiö
  • Iso piha
  • Rauhallinen sijainti
  • Takka iso plussa <3 
  • Autotalli ja varastotilaa

Nämä asiat täsmäsivät asuntoon lukuunottamatta tuota tilavaa keittiötä, enemmän laskutilaa on hitusen ja kaappitilaakin löytyy enemmän kyllä mitä nykyisessä keittiössä on. Mutta tilava keittiö ei ollut se pääasia vaan se, että pojat saavat omat huoneet ja pääsemme hommaamaan vauvalle tavaroita. Takapihalla meillä on myöskin leikkimökki josta kuulette keväällä vähän enemmän. Olemme ihan fiiliksissä tästä tulevasta muutosta ja hitto se tuleekin nopeasti, saadaan jo kolmen viikon päästä avaimet joten päästään ajoissa tekemään muuttoa. Olen varannut sitä edelliselle viikolle myös kirppispöydän jota tulen luultavasti jatkamaan vielä seuraavalle viikolle myöskin. Niin hyvät fiilikset jäänyt tuosta Keuruun kirpputorista! 

IMG_20190211_093017-01.jpeg

Ajattelin pitää teidät aika tiiviisti mukana meidän muutossa ja lastenhuoneiden sisustamisessa ja laitossa. Ja mitä kaikkea tähän meidän muuttoon sisältyykään siitä saatte sneakpeakiä mun instagramin stoorissa mikä on muuten nykyään @milaeerikam . Ajattelin myöskin heittää itseni ehkä vähäisen mukavuusalueen ulkopuolelle ja tehdä muuttoon liittyen videon tuonne youtuben puolelle. Miltäs kuulostaa? 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *