Nyt niitä faktoja !

Instagramissa on pyörinyt nyt haaste jossa kerrotaan ✗5 faktaa itsestään ja ajattelin tulla toteuttamaan sen tänne blogin puolelle. Mulla on ollu pientä blogihiljaisuutta nyt joka johtuneen osittain ainakin raskausväsymyksestä jota on nyt muutaman viikon  verran ollut huomattavasti, koska nykyään mennään jo helposti ennen kello 23 sänkyyn kun aikaisemmin ollaan valvottu reilusti yli puolen yön. Onneksi kuitenkin kelit rupee paranemaan ja olemaan tosi valoisaa joka tuo sitä jaksamista ja hyviä uutisiakin satelee, jotka tuo sitä iloa.

Mutta nyt niihin faktoihin !

1♥  Olen aina ollut semmoinen vöyhöttäjä. En osaa oikein olla paikoillani ja kun jostain innostun en paljoa jarruttele vaan painan menemään. Ennen Markusta ja lapsia minulla piti olla monta rautaa tulessa ja jotkut jopa mainitsi, että pitäisikö jo vähän jarruttaa. Markuksen ja lasten myötä taas olen rauhoittunut tosi paljon ja tykkään ihan vain olla ja köllötellä kotona

2♥ Mun kahvinhimo loppu täysin kun rupesin odottamaan Jeeliä ja jossain vaiheessa ajattelin, että jos mä nyt  vähän maistaisin ja varovasti laitoin kaakaojauhetta kahvin sekaan jospa se maistuisi paremmin- ja maistuhan se ! Siitä asti olen juonut kahvini kaakaokahvina.

3♥  Alkoholin juominen ja ns. ”lärvien vetäminen” ei oo ollut ikinä kyllä mun juttu. Nuorempana on tullut otettua, mutta aina jo muutaman juoman jälkeen tullut jotenkin olo että ei tee mieli ottaa enempää, toki tykkään olla ystävien seurassa vaikka he juovat ja baarissakin voin hyvin olla selvinpäin ja fiilistellä musiikkia vaikka alkoholi ei maistukkaan. Myöskin nyt raskauksien aikana olen muutaman kerran ostanut alkoholitonta siideriä, ja ne maistuu mulle paljon paremmin kun alkoholillinen !

4♥ Mä en jostain syystä pysty sietämään sipulia enkä keitettyjä tai paistettuja kasviksia. Pienenä mun kastikkeesta nypittiin jauhelihat pois mutta nykyään mun lautasella ei näy kasviksia juuri ollenkaan. Eli ei muutakun hyvänä esimerkkinä lapsille. 😀

5♥ Oon kasvanut pienessä kaupungissa missä kaikki tuntee kaikki ja kaikki myöskin puhuu kaikista, jonka takia en ole uskaltanut olla oma itseni. Kun Tampereelta muutin Keuruulle takaisin päätin että nyt olen ihan niin Mila kun vain voin olla ja pikku hiljaa rupean onnistumaan siinä. Sosiaalisessa ulosannissa on vielä viilauksia ja haluaisin olla vielä avoimempi teille ja näyttää meidän arkea vielä enemmän.

Ainekset

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *