Taaperopojan (äidin) huone haaveita

Tällä hetkellä meidän 73,5 neliöisessä kolmiossa meidän pojat 8v ja 1v ovat samassa huoneessa, sehän on ihan selvä juttu koska huoneita ei ole kuin ne kaksi. Olen yrittänyt tehdä poikien huoneesta semmoisen että he molemmat viihtyisivät siellä ja ettei Jeeli ei laittaisi jokaista Jasperin tavaraa suuhunsa. Voin sanoa, että asia on tuonut vähän vaikeuksia matkan varrella mutta kyllä tästä selvitään ja pojat pärjäävät yhteisessä huoneessa vallan hyvin ja toivottavasti myös oppivat arvostamaan toisiaan. Perhe koon muutoksen ja ikäerojen takia olemme etsineet muutaman kuukauden jo isompaa asuntoa, jotta koululaiselle tulisi oma huone ja pienemmille oma. Tämän myötä olen myöskin ruvennut suunnittelemaan pojille omia huoneita ja minkälaiset haluan niistä. Jasperin kanssa tulemme yhdessä suunnittelemaan hänen huoneensa, jotta poika tulisi viihtymään myös ihan vaan omassa huoneessaan. 

lastenhuone.jpg

 

Olen kuluttanut monia tunteja selaten Instagramia, pinterestiä, facebookin sisustusryhmiä ja ihan vaan googlea ja voisin sanoa, että taaperon huoneen sisustustyylini on aikalailla tätä niin sanottua ”massatyyliä” mikä on nytten in.  Itse huoneen seinistä en halua kirkkaita ja olen hurahtanut täysin noihin maalattuihin kuvioihin seinällä ja ajattelinkin uudessa kodissa repäistä ja kokeilla mitenhän meiltä tuommoinen onnistuisi. Onko kellään kokemusta seinälle maalatuista Vuorista tai kennokuvioista esim? Kun kaikki isompi pysyy simppelinä ja neutraalina haluan yksityiskohtia joissa voi olla sitten joku kirkkaampi väri, esimerkiksi tuo keltainen on aivan ihana. 

pallomeri.jpg

 

lastenhuone 2.jpg

 

Kaluisteissa kanssa mennään aika yksinkertaisessa, mutta käytännöllisessä. Jeelille haluan ihan normaalin valkoisen tai harmaan lasten jatkettavan sängyn, jolla hän pärjää sitten jatkossa todella hyvin. Toki hän vielä pyörii sängyssä niin paljon, että pinnojen sisällä vielä mennään. myöskin säilytysratkaisut pysyvät simppelinä ikean kallax-hyllyillä ja malm- lipastoilla. Yksi tavara mitä kaipaan meille jo nytten tällähetkellä tosi kipeästi on Lego säilytyslaatikko, aivan huippuja! 

pallomeri2.jpg

 

lastenhuone 3.jpg

Muutamia erillisiä ns. Ajanviete tavaroita mulla on ollut jo aika kauan mielessä mitä Jeelille haluaisin. Pallomeri on ihan ehdoton ykkönen. Jeeli rakastaa pallojan ihan ylikaiken ja hän voisi vain kokoajan leikkiä palloilla, tällä hetkellä pystyn vain kuvittelemaan miten hän viettäisi kokoajan aikaansa vain pallomeressä heitellen palloja ja nauraen. Toinen asia on ollut tuommoinen tiipii-teltta mistä olen haaveillut, mutta Jeeli sai joululahjaksi aivan ihanan linnan joten tiipii voi vielä odottaa. Kolmas asia minkä haluan taaperon huoneeseen on leikkikeittiö. Voisimme kokoajan leikkiä sitä leikkiä että jeeli ottaa ensiksi hörpyn kahvi kupista jonka jälkeen hän tarjoaa siitä minulle tai isälle. Uskon että hän viihtyisi keittiössä paremmin kuin hyvin. Lisäksi mitä olen miettinyt ovat toki pari tekokasvia hyllyille sekä tauluja ja säilytysratkaisuja seinille.

Onko muilla samanlaisia Taaperohuone haaveita? Ja olisiko vinkkejä liikkeistä, mitkä ovat painottuneet lastenhuonesisustukseen ? 

-Mila

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *