Vuoden 2019 lupauksia(ko?)

Vuosi 2018 oli minulle todella todella todella erilainen, mitä mikään vuosi ikinä. Minusta tuli äiti. Maailman ihanimmalle pojalle. Joka päivä ja viikko olen oppinut jotain uutta ja oppinut myöskin olemaan paras äiti lapselleni kera kaikkien vastoinkäymisten ja virheiden, huomasin että en ole mikään vuoden äiti. Ei kukaan ole. Viime vuonna en tainnut luvata uuden vuoden lupauksia ollenkaan, en olisi edes kerennyt toteuttamaan niitä, meidän elämä meni aivan vauvakuplassa ja uuden opettelemisessa. Niinkun aikaisemmassa postauksessa jo kerroinkin meillä on tulevaisuudessa isoja asioita suunnitelmissa ja näitä ajatellen olen ajatellut kertoa teille muutaman asian, jotka haluan toteuttaa vuonna 2019.

IMG_20190107_143214_245.jpg

Paljon erilaista tekemistä perheen kesken

Toivon, että koko perheen hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta viettäisimme enemmän koko perheen kanssa yhteistä aikaa, käyden pihalla kävelyllä, leikkikentällä kiipeillen, luistellen, vaikka lumiukkoja tehden nytten talvella. Haluan, että kesällä käymme paljon rannalla yhdessä, pelaamassa palloa, heittämässä frisbeetä. Haluan myös, että keksisimme ihan uuden lajin mitä voisimme yhdessä perheenä opetella ja harrastaa. Olisiko vähän mahtavaa joku laji mistä me kaikki tykättäis. Tähän asiaan voitte muuten laittaa vinkkejä mikä olisi hyvää tekemistä talvella/kesällä lasten kanssa. 

Terveellistä ja monipuolista kotiruokaa

Meillä on ollut vähän pahana tapana syödä monta kertaa viikossa jotain ”spessua” iltapalaa ja iltaisin jotain noutoruokaa. Varsinkin niillä viikoilla kun seitsemän-vuotias ei ole meillä. Siihen menee ihan liikaa ylimääräistä rahaa ja huomaa, että mitä rasvasempaa ja raskaampaa ruokaa iltaisin syö sitä huonommat yöunet tulee ja on aina ihan väsynyt. Tämä asia on hyvä jatko edelliselle kohdalle, koska jaksamisemme riippuu hyvin pitkälti siitä mitä syödään. Varsinkin meidän vanhempien kohdalla. Meillä, jotenkin pyörii aina ne samat helpot ruuat viikosta toiseen ja mielikuvitus ei riitä keksiä mitään uutta (tai sitten ei vaan uskalla kokeilla mitään uutta, jos ei tykkääkkään.) Täytyisi ihan rohkeasti vaan selata nettiä ja etsiä uusia ohjeita ja tehdä joka aterian yhteyteen se salaatti jota suositellaan, meillä se mahtaa aina jäädä.

Laittaa rahaa säästöön ja tarkkailla rahan käyttöä

Tää me ollaan aloitettu jo ihan ekasta päivästä ja vuoden ekasta kauppareissusta lähtien. Ollaan otettu jokaikinen kuitti talteen, kun ollaan jotakin ostettu. Tulevaisuudelle on niin paljon tulossa kaikkea, että tässä vaiheessa on vähän pakko vähän katsoa mihin laittaa rahaa ja mihin ei, koska rahan menoa tulee olemaan. Lisäksi ollaan myöskin lähdössä syksyllä pienelle reissulle koko perheen kanssa johon olisi hyvä olla myöskin rahaa jonkin verran säästössä.

img_1316.jpg

Teen just sitä mitä mä haluan

Oon jo kauan aatellut, että aloitan taas blogin pitämisen ja instagramissakin olen jo yrittänyt instabloggausta, bloggaaminen on aina ollut semmoinen asia mistä tykkään ja nautin. Jotenkin viime vuosien aikana on tullut olo, että en kehtaa tehdä sitä mistä tykkään. En uskalla julkaista postauksia tai kirjoittaa instagraman kuvan alle ajatuksia, koska mietin mitä ihmiset niistä ajattelee. Mutta enään mä en anna muiden ajatusten häiritä mua. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *