Isänpäiväbrunssi ja muutama vinkki

 

 

Mukavaa sunnuntaita ja oikein ihanaa Isänpäivää kaikille isille! 

Hieman on kiirettä pidellyt ja minä en ole tänne blogin puolelle kerennyt hetkeen mitään kirjoittelemaan. Tänään kuitenkin on sellainen päivä, että kerkeää olla koko illan rauhassa kotosalla ja kirjoittelemaan. Ajatuksena on tänään mennä vielä korjailemaan jo laittamiani jouluvaloja hieman paremmin ja fiilistellä iltaa rauhallisissa merkeissä. Tämä harmaa ja sateinen marraskuu on kyllä niin väsyttävää aikaa niin pakko on ollut jo tuoda lämpöä ja tunnelmaa sisälle hieman jouluisilla jutuilla. Eilen laitoin meidän olohuoneeseen joulutähden ikkunaan ja se on niin ihana. Tämä kyseinen joulutähti oli aina meillä lapsuudenkodissani koristamassa ikkunaa joulun aikaan. Minä sain sen itselleni jokunen vuosi sitten ja aion kyllä säilyttää sen hyvin, että siitä on iloa vielä moneksi vuodeksi. Ajattelin, että voisimme esitellä teille jossakin vaiheessa tällaisen tunnelmallisen postauksen meidän jouluvalaistuksesta. Olisi ihana saada vain hieman lunta maahan niin kuvista saisi vielä kauniimpia. 

Nyt kuitenkin vielä vähän erilaiseen teemaan nimittäin isänpäiväbrunssiin. (toki tätä voi ajatella harjoitteluna joulusyömingeille). Tänään siis vietimme isänpäivää brunssin merkeissä minun vanhempien luona. Teimme tarjottavat valmiiksi ja katoimme pöydän täyteen herkkuja. Tämä oli oikein mukava tapa viettää tätä juhlapäivää. Räpsin jonkin verran kuvia näistä herkuista ja niitä olisikin tarjolla seuraavaksi. 

IMG_20181111_112759.jpg

 

IMG_20181111_112818.jpg

 

IMG_20181111_114052.jpg

IMG_20181111_164939.jpg

IMG_2018-11-11_16-52-33.JPG

IMG_20181111_124720.jpg

 

Muutama vinkki kauniin tarjoilupöydän luomiseen:

*nosta tarjoiluita erilaisille tasoille niin pöydästä tulee moniuloitteisempi ja näin ollen houkuttelevampi. Tasoina toimii esim. vanhat puiset pienet ja isot laatikot, tiilet, leikkuulaudat ja toki ihan erikokoiset tarjoiluastiat. 

*tuo pöytään valaistusta esimerkiksi kynttilöillä tai valosarjoilla

*koristele tarjoiluja esimerkiksi yrteillä, lehdillä, marjoilla, oksilla yms.

*käytä tummille tarjottaville vaaleita astioita, vaaleille tarjottaville tummia ja värikkäille tarjottaville läpinäkyviä astioita. Näin ruokien ja leipomusten värit pääsee hyvin oikeuksiinsa.

IMG_20181111_171348.jpg

 

Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa <3

~Kata

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *