Kotoilun takana

Saimme idean blogin perustamiseen yhteisten mielenkiinnon kohteiden kautta. Molemmat rakastamme sisustamista, kauniita esineitä ja asioita, juuri leivottujen herkkujen tuoksua ja kynttilöiden loistetta. Ollaan siis molemmat aikamoisia fiilistelijöitä. Nämä edellä mainitut teemat tulevat näkymään blogissa. Näiden lisäksi on luvassa DIY juttuja, reseptejä, satunnaisia matkapostauksia ja yleistä fiilistelyä kauden mukaan. Päivittelemme blogia säännöllisen epäsäännölliseen tahtiin oman fiiliksen mukaan. Tarkoitus että blogi tuo meille ja lukijoille hyvää mieltä ja inspiraatiota. Pyrimme kuitenkin postailemaan jotain uutta kerran viikossa. 

fullsizeoutput_10ca.jpeg

Heips, 

Mä olen Kata ja asustelen Nurmijärvellä paritalon puolikkaassa yhdessä avomieheni ja kahden ihastuttavan kissan kanssa. Ostimme tänä vuonna siis oman ihanan kodin ja sen sisustaminen on minulle harrastus jota voisin tehdä lakkaamatta. Olen 25-vuotias ja luonteeltani iloinen, rauhallinen ja herkeämätön esteetikko! Olen ammatiltani terveydenhoitaja ja tällä hetkellä työskentelen esimies tehtävissä.

Minusta ehdottomasti parasta on rauhalliset illat kotona kynttilöitä polttaen, kävelylenkit raikkaassa säässä, herkuttelu hetket mukavassa kahvilassa ja rakkaimpien ihmisten kanssa jaetut hetket. 

Olen todella innoissani tästä blogista ja kaikista ideoista joita olemme ajatelleet jakaa teidän kanssa! <3

 

fullsizeoutput_10ce.jpeg

Hei, 

Ihanaa, että oot eksynyt lukemaan meidän juttuja! Olen Elina, 25 vuotta ja olen asunut Vantaalla jo lähes 6 vuotta. Noin vuoden päivät ollaan asuttu ihan ikiomassa asunnossa ja tässä sitä projektia vasta onkin riittänyt. Mun kanssa asustelee avomieheni, sekä kaksi hauvavauvaa Sisu ja Vili. Kerään energiaa arjen askareisiin muun muassa ihanan hitaista aamuista, kävelylenkeistä koirien kanssa ja ystävien kanssa vietetyistä hetkistä. 

Muistan kun jo ala-aste ikäisenä sain tasaisin väliajoin hirveän inspiraation muuttaa mun huoneen järjestystä. Siinähän sitä sitten oltiin… pystyin käyttämään koko viikonlopun siihen, että suunnittelin uuden järjestyksen mun huoneeseen ja toteutin sen. Rakastin myös piirtää pohjakuvia mun huoneesta erilaisilla kokoonpanoilla. Minua on aina miellyttänyt kauniit asiat ja seesteisyys. Sen varmasti huomaa myös meidän kodin sisustuksesta. Olenkin erittäin innoissani, että pääsemme Katan kanssa aloittamaan tämän blogin täynnä kotoisia fiilistelykuvia, vinkkejä ja inspiraatiota. 

 

fullsizeoutput_10d8.jpeg

Katan TOP 3 asiaa omassa kodissa

1.  Makkarin tehoste seinä

2.  Altto kynttelikkö

3.  Takka

fullsizeoutput_10e0.jpeg

Elinan TOP 3 asiaa omassa kodissa

1. Oma piha

2. Ruokailutila

3. Sauna

 

fullsizeoutput_10e2.jpeg

Nauttikaa syksystä ja fiilistelkää meidän kanssa pimeneviä iltoja. 

Ota myös meidän instagram tilit seurantaan @kotoisablogi @elinamartiskainen @kataviilomaa

Kata & Elina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *