Ladataan...

nouw.com/koyhashoppailija  // nouw.com/koyhashoppailija  // nouw.com/koyhashoppailija 

Tein eilen illalla yhtäkkiä päätöksen että ennen kuin aloitan matkastani kirjoittamisen niin vaihdankin blogiportaalia. Nopea päätös, mutta olen tyytyväinen. 
Vaikka olen viihtynyt tähän asti Lilyllä olen huomannut että en saa täältä irti sen minkä haluan. 
Toivon että jatkatte seuraamaan minua koska kuvia ja inspiraatiota löytyy! Köyhä shoppailija ei lopeta tähän vaan tästä alkaa taas uusi jakso. 

Nähdään NOUWlla! 

nouw.com/koyhashoppailija 

nouw.com/koyhashoppailija 

nouw.com/koyhashoppailija 

nouw.com/koyhashoppailija 

Terveisin Ida 

 

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Tunti ja sitten olisikin vihdoinkin lähtö Maltalle. 
Eilen aloitin ensimmäisen lomapäiväni niin että saisin hoidettua asioita ennen matkaa, koko päivä oli täynnä ja paljon lepäämistä ei ollut, mutta ihanaa saada asioita tehtyä! 

Tiistaina, viimeinen työpäivä ja minulle iskee flunssa. Koko kesänä en ole ollut kipeä, mutta kun minulla on mahdollisuus lomailla flunssa iskee heti. Kurkku on ollut kipeä ja limaa on vaikka kuinka paljon.. Olen yrittänyt juoda inkivääri shotteja ja syödä paljon vitamiineja. Toivottavasti en koko viikkoa kärsisi tästä.. 

Laukku on melkein pakattu ja kun te muut pakkaatte kesävaatteet kaapin pohjalle ja otatte syysvaatteet esille, minä pakkaan ne matkalaukkuun ja illalla nautin jo +30 asteen säästä. Kun en itse paljon ehtinyt nauttia Suomen (kerrankin) kauniista säästä on ihanaa että meillä on Jessin kanssa vielä mahdollisuus nauttia auringosta oikein kunnolla. Syksy iski todella nopeasti. Yhtä nopeasti kuin kesä iski nyt keväällä..

Mukanani löytyy rantamekkoja, sandaaleita, aurinkorasvaa ja rantakassia. Lenkkarit eivät ole mukana vaan korkkarit niiden tilalla ja miljoona eri asuvaihtoehtoa taas varmuuden vuoksi.. Ainiin ja tytöt en osannut tälläkään kertaa pakata vähemmän kuin 5 nesessääriä. Olen aina se meistä kenellä on eniten niitä matkoilla mukana, hehe. Ja pakko sanoa että viisi ei riittänyt, mutta enempää nesessäärejä kotoolta ei löytynyt.. Pitäisikö ehkä hankkia yksi iso ennemmin? Okei kenkien kanssa tämä meni myös överiksi, koska kesäkenkiä minulta löytyy ja pakko vielä käyttää niitä, koska kun tulen kotiin niillä ei enään ole käyttöä. 

Vaikka ensin ajattelin että ottaisin tietokoneeni mukaan matkalle ja ehtisin päivittää teille iltasin, päätin että otan loman lomana ja päivitän jälkeen päin teille. 
Muistakaan että Instagramia päivittelen kunnolla joten menkää seuraamaan minua Idaemilii niin näette miten meillä matkalla menee! 

Terveisin lomalainen, Ida

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Lauantaina minulla oli taas kerran viikonloppu vapaana ja päätimme Johnin kanssa viettää koko päivä yhdessä. Aamulla laitoimme itsemme valmiiksi ja ennen kuin oli aika mennä WKND festareille päätimme lähteä brunssille Porvoossa. 

Olimme suunnitelleet menevän Rongoon syömään, jossa on mielestäni paras brunssi. Päästyämme kuitenkin sinne ilmoitti henkilökunta että brunssia ei ole remontin takia vaikka netissä että ulkopuolella sitä mainostetaan. Olin odottanut sitä niin paljon. Saimme muuttaa suunnitelmia koska halusimme kunnon aamupalan jotta jaksaisimme koko päivän. Loppujen lopuksi valitsimme Zum Beispielin jota emme kumpikaan ollut kokeillut. Itse valitsin Tiger Frittatan joka olikin munakas. Itse luulin menun päätellen että kaikki lautasella tulisi erikseen. Kuitenkin olin innoissani munakkaasta, harmi vaan että se oli todella mauton. 
Itse sain myös gluteenitonta leipää aamiaiseni kanssa, mutta vain yhden. Leipä riitti oikein hyvin, mutta päätin kuitenkin kysyä jos tarve olisi saisiko sitä lisää. (Itse voisin syödä leipää vaikka kuinka paljon). Sain vastaukseksi että asiakkaalle kuuluu vain yksi, mutta jos minä nyt haluan toisen, niin saan. Kuullosti kuitenkin vähän oudolta että vain yksi gluteeniton leipä kuuluu asiakkaalle, mutta ei gluteenittomia leipiä löytyy viisi korillista esillä josta voit syödä vaikka kuinka paljon. Is that fair? 

John valitsi itselleen Dagen efter aamiaisen joka oli todella lihaisa. Hän ei kuitenkaan ollut tyytyväinen aamupalaansa koska siinä taas oli aivan liikaa suolaa, taisi mennä minun ja Johnin suolat sekaisin. 

Lähdimme kuitenkin vatsat täynnä ulos. Oli todella hauskaa käydä ulkona syömässä yhdessä, koska käymme niin harvoin. Onko teillä vinkkiä mistä saisi kunnon brunssin Helsingissä? Jossain missä olisi seisova pöytä meininki. Kiltti kertokaa minulle! 

Terveisin Ida 

Ladataan...
Köyhä shoppailija

 

Nyt on viikonloppu ohi ja festarit tältä kesältä juhlittu. Lauantaina oli tiedossa WKND festarit jossa olen viimeksi käynyt kun olin 18. Tänä vuonna artistit olivat kuitenkin niin hyvät että minun oli pakko mennä. Sain mukaani Johnin joka ei ikinä ollut festareilla ja paikan päällä hän oli täpinöissä! Itse odotin eniten Galantista, Big Shaqia, David Guettaa ja kaikista eniten Hardwelliä jonka olen aina halunut nähdä! Johnhan oli jo Sensationissa nähnyt hänet ja oli minulle taas kateellinen koska olin ennen jo nähnyt Galantiksen! 

Caisan, Jessin ja heidän koulukaveriden kanssa olimme koko illan ja pakko sanoa että oli niin hauskaa! En taas muista koska olen nauranut niin paljon. Artistit olivat todella hyviä ja pakko sanoa että olin kyllä niin onnelinen kun sain nähdä Hardwellin! Ilta meni aivan liian nopeasti, mutta niin kai se menee kun on hauskaa! 

Kello 12 lähdimme kotiinpäin, meidän bussi kello 1.18 ei ikinä tullut tai oli lähtenyt ennen aikoja koska oli aivan täynnä, joten jouduimme odottamaan 2.18 bussia. Väsymys oli todella kova ja bussiterminaalissa odottaminen monen muun kanssa ei juuri silloin mielyttänyt. Pääsimme kuitenkin bussiin ja saimme jopa istumapaikat kun taas iso osa joutui istua lattialla että kaikki pääsisi kotiin. En tiedä koska olen ollut niin väsynyt. Ensimmäistä kertaa sai myös bussikuski herättää meidät kun olimme perillä..
Sen jälkeen olikin taksi jonon vuoro ja jonottaminen kotiin kesti sen puolituntia. Olismme kyllä siinä vaiheessa jo kävelty kotiin. Jalat olivat kuitenkin aivan spagettia siinä vaiheessa. Kotona olimme neljältä aamulla ja vaikka ilta oli täydellinen ja oli hauskaa myös joskus juhlia Johnin kanssa, niin koko matka kotiin oli kyllä uuvuttava. Yöbussia en halua nähdä vähään aikaan.. 

Nyt pari työpäivää jäljellä kunnes meidän matka Jessin kanssa alkaa! 

Kuullaan! 

Terveisin Ida 

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Itse en ikinä ole ollut mikään viherpeukalo. En edes osaa istuttaa kukkia itse. Tai no tässä vaiheessa taidan jo osata, mutta en ole ikinä sitä tehnyt koska äitini on viherpeukalo ja osaa kaikesta kaiken! 

Minulla ei ikinä ole ollut paljon viherkasveja kotona, mutta täältä löytyy Viirivehka joka on vihdoinkin 4 vuoden päästä alkanut kukkia ja kukkia tulee joka viikko, sekä Peikonlehti. Molemmat kasvit ovat hienoja, mutta ne ovat kasvaneet niin suuriksi että ne eivät oikein mahdu enään sisälle. Ne ottavat niin suurta tilaa että vaikka ne johonkin kulmaan laittaisi, ne ovat silti tiellä. Nyt ne ovat saaneet olla vierashuoneessa jossa ne vain kasvavat enemmän. 

Alakerrassa kukkia ei ole ollut ja vaikka nämä kukat ovat viihtyneet hyvin pelottaa aina ostaa uusia kasveja, koska en halua maksaa niistä jos ne kuolevat heti. Kuitenkin koti näyttää kodikkaammalta kun on viherkasveja kotona, joten kävin ostamassa itselleni pari kasvia. Olin kuitenkin päättänyt että haluan kasvin joka kasvaa ylöspäin eikä levene. 

Kotiin tuli mukanani Lyyraviikuna joka on aivan täydellinen meille. Voisin ostaa niitä enemmänkin! Kasvi on kaunis, sopii sisustukseen ja on hyvän kokoinen. Tästä löytyy myös isompi versio, mutta se maksoi jo satasen. 
Toinen joka löysi meille kotiin on Aitoviikuna joka löytyi sisäkasvi puolelta, mutta kotona luin että kasvi on ulkokasvi ja talvella viihtyy 5-15 asteen lämmössä. Saa nähdä mitä teen kukalle. Ehkä se saa mennä parvekkeelle silloin ja toivotaan että pakkasia ei tulisi. Kuitenkin juuri nyt se on niin kaunis ja tuo ruukku siihen on täydellinen. Nude/vaaleanpunainen väri on juuri nyt minun lempi väri täällä kotona.

Ihana kori pääsi minun kanssa myös kotiin. Täydellinen kori joka sopii hyvin viltille ja antaa vähän väriä meidän vaaleaan kotiin. Katsotaan kuin kauan nämä viherkasvit elää meillä..

Nyt lähden töihin. Kuullaan!

Terveisin Ida 

Pages