Paras mikropuuro

image1-5.jpeg

image2-5.jpeg

image5-5.jpeg

image3-5.jpeg

Ennen keitin aina puuroa kattilassa kunnes opin mikropuuron. En kuitenkaan ikinä ole kovin paljon pitänyt tavallisesta kaurapuurosta. Töissä se kelpaa hyvin, mutta kotona en sitä keitä. Pienenä äiti teki minulle joka aamu mannapuuroa joka on minun lemppari ja vinkki teille ketkä rakastatte mannapuuroa, mutta haluatte terveellisemmän version niin syökää spelttimannapuuroa, olen linkittänyt kuvan tähän. Puuro pitää tehdä kattilassa, mutta kestää vain vähän päälle 4 minuuttia. Maitoa menee kumminkin tähän puuroon tosi paljon, joten varautukaa. 

Toinen puuro jota aion suositella on kaura + riisi hiutale. Olen kuvan siitä myös linkittänyt tähän
Puuro on helppo tehdä. Kaada 1 dl hiutaleita ja 2 dl maitoa ja laita sen jälkeen mikroon 3 minuutiksi. Sekoita aina minuutin välein. 
Itse annan puuron jäähtyä niin kauan että se on melkein taas kylmää, pidän siitä eniten silloin. Yleensä myös laitan vähän enemmän hiutaleita että annoksesta tulee vähän suurempi. 

Jos olette kaurapuuroon tylsistyneet niin kokeilkaa ihmeessä näitä kahta! 

Ihanaa tiistaita! 

Terveisin Ida 

kulttuuri suosittelen ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.