Huhtikuun Bette box

Köyhä shoppailija

Taas viime viikolla oli postiin saapunut saamani Bette Box. Tällä kertaa ei ollut boxi niistä parhain, mutta vähän ajan päästä kun aloin katselemaan tarkkaan niin kyllä siellä ihan hyviä tuotteita löytyi!

Huhtikuun Bette box sisälsi:

Talika eye therapy patch silmänympärysnaamion,
Himalaya cream kosteusvoiteen,
Ibero luomiväriapplikaattorit,
Got2be tyvikohotussuihke,
Oscar de la Renta Bella Blanca - testi tuoksu
ja Lumene nordic chic cc color correcting peitekynän.

Minun lemppari tuotteet boxista ovat Lumenen peitekynä ja Talika silmänympäryysnaamio. Mitään tyvikohotussuihketta en ikinä ole käyttänyt, mutta haluan ehdottomasti kokeilla ja nähdä toimiiko se.
On ihanaa saada vähän piristystä meikkipussin, peitekynä tuli juuri hyvään aikaan koska samantapainen tuote on minulla juuri loppumassa.
Talikan silmänympäryysnaamio on hinnaltaan todella kallis ja vaikka naamiota voi käyttää useamman kerran, tiedän että en itse ostaisia niitä minulle. Shoppailen paljon, mutta kun on kyse itsehemmottelusta niin olen pihi. Kasvonaamiot, hieronnat jne. on asioita joihin en itse viitsi laittaa rahaa ja on ihanaa että Bette boxista näitä naamioita on tullut jotta saan välillä hemmotella itseäni! 

Yksi asia jota voisi kuitenkin Bette Boxissa kehittää on tämä naamarasvan määrää jota tulee. Minulle on tullut nytten neljä boxia kotiin ja joka ikisessä on ollut jonkinlainen naamarasva tai seerumi. Yksi naamarasva kestää noin kolmesta kuukaudesta pidempään ja minulla on kaappi aivan täynnä naamarasvoja enkä tiedä koska saan nämä joskus käytettyä loppuun! Vaikka kaikki merkit ovat olleet eri olisi ennemmin hauska nähdä eri meikkejä tai muita kosmetiikka tuotteita välillä naamarasvan sijaan eikä sen kanssa. 

Eilinen kevätsiivouspäivä ei ehkä ollut kaikkein viisain koska oli sunnuntaina, tänään olen aivan puhki. Saimme kuitenkin ikkunat pestyä, matot tampattua ja muuten yleissiivousta tehtyä asunnossa.
Tänään illalla taidan tarvita silmänympärysnaamion koska pussit silmän alla eivät ole mitenkään pienet, mutta ennen kun saan ne silmien alle on luvassa yhtiökokous ja tanssitunti. Työpäivä on onneksi jo selätetty.

Mitä itse pidit boxista? 

Terveisin Ida 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.