Minun vuoteni 2017

Vuoteni 2017

2017 on loppu ja uusi vuosi on alkanut. Alapuolellanne näette vähän minun viimevuodesta kuvina!

Tammikuussa nautin minun ihanasta rusketuksesta jonka sain Thaimaasta. Valitettavasti se myös lähti hyvin nopeasti. Asuimme vielä vanhassa asunnossa ja nautin talvesta ja uudesta vuodesta. Haluan niin tämän rusketuksen takaisin! 

Kävimme Johnin vanhempien kanssa Ruotsissa - Dalarna tervehtimässä Johnin äidin veljeä ja perhettä. Kävimme myös Sälenissä laskettelemassa yhden päivän Johnin kanssa. Ilma oli täydellinen ja siellä oli niin kaunista. Niin ihana reissu! Toivottavasti pääsen vielä joskus sinne takaisin! 

Muutimme uuteen asuntoon Johnin kanssa, tällä kertaa olin mukana ostamassa ja nyt omistan itse osan asunnosta. Saimme vanhan myytyä viikossa. Täällä ollaan viihdytty todella hyvin, remppaamista löytyy vielä ja paljon, mutta hitaasti hyvä tulee. 

Testasimme tyttöjen kanssa Bondai Baaria joen äärellä. Ehdimme myös testata Puttes Bar & Pizza, Hard rock Cafeen sekä Postresin.

Kävin ensimmäistä kertaa Ruisrockissa. Yksi parhaimmista viikonlopuista koko vuotena, tätä en unohda ikinä. Tulee vieläkin kylmät väreet kun ajattelen koko reissua!

Rakastan kun kesällä saa äidin pihalta vaikka minkälaisia kukkakimppuja kotiin. Kukat tekevät vaan kodista niin paljon kauniimman. 

Kävimme Johnin kanssa Pariisissa. Oi ihana kaunis Pariisi. Tämä kaupunki on taianomainen. 

Olen tänä vuonna testannut enemmän ravintoloita kuin koskaan ennen ja ensi vuonna aion testaa vielä enemmän. On ihanaa käydä ulkona syömässä tyttöjen tai Johnin kanssa, oppii uusia paikkoja ja uusia ruokalajeja! Saaran kanssa olemme kokeilleet kahviloita ja ravintoloita paljon. Yläpuolella on kuva kun kävimme KIILAssa syömässä. 

Tänä vuonna tapasin myös nämä kaksi tyttöä! Saaran kanssa ollaan oltu kohta vuosi kuin paita ja peppu, asutaan 700 metrin päässä toisistamme ja autetaan toisiamme hädässä. 

Tässä kuvia viime vuodestani. Tänä vuonna aion tehdä kolme kertaa enemmän asioita kun viimevuonna, ottaa enemmän kuvia ja nauttia niistä asioista mitä teen! 

Terveisin Ida 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.