Täydellinen pieni käsilaukku

Köyhä shoppailija

Käsilaukku - MANGO - 30€
Huivi - H&M - 20€

Pieni laukku mutta tilaa löytyy! Olen etsinyt jo aika kauan uutta käsilaukkua joka olisi pienempi kun minun MK laukkuni, oli vain yksi kriteeri että kamera pitä mahtua sinne ja että siinä pitää keskellä olla oma tasku kameralle niinkuin minulla nytten on. 

Tämän laukun näin vähän aikaa sitten sattumalta oikeastaan silloin kun Fia kokeili sitä itselleen, mutta päätyi toiseen. Silloin rakastuin siihen, mutta yritin löytää ensin vastaavan. Mitään lähellä tämän näköistä en löytänyt ja päätin sitten ostaa tämän ihanuuden! Tai en edes tarvinut ostaa sitä kun äiti toi minulle sen tulijaisiksi Tallinnasta! 

Olen jo aivan liian kauan kävellyt saman käsilaukun kanssa, eli nyt oli jo aikakin uuteen! Olette täällä blogissakin varmaan nähneet yhtä samaa laukkua melkein koko ajan.

Tänään tulee serkkuni yökylään meille, suunnitelmana on Linnanmäki ja perjantaina sitten Haikkoo spa. Kai nyt vähän pitää hemmotella minun ihanaa serkkua? Ajattelin kirjoittaa että olen lapsenvahti hänelle, mutta en ole koska hän on jo 14 vuotta. Muistan kun juuri pidin hänet sylissä kun hän syntyi. Minun pienet lapset (eli siis serkut) ei todellakaan ole mitään pieniä lapsia enään, kohta he ovat jo niin vanhoja että vietämme viini iltoja yhdessä. Okei siihen on kyllä vielä aikaa :D 

Hyvää torstaita teille! Itselläni on huomenna kesäloma päivä ja nautin ihanasta aamupalasta ja spasta Julian kanssa. 

(ps. että minua ärsyttää että huivi on noin huonosti kuvassa..) 

Terveisin Ida 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

On kyllä oikeasti ihana laukku!!

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Kiitos!<3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kääk, olin just tulossa kommentoimaan että tää huivi on IHANASTI näissä kuvissa ja sit luin ton vikan lauseen! :D Miksi mun huivit ei koskaan näytä noin kivoilta päällä...

Mullakin on tapana sanoa että oon mun serkun lapsenvahtina vaikka hän on nyt jo 16... On jäänyt tavasta vain. :D Toivottavasti pääsen siitä sanonnasta eroon viimeistään kun hän on täysi-ikäinen.

Teidän viikonloppu kuulostaa ihanalle, nauttikaa siitä. :)

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Haha :D Ehkä se ei sitten ollutkaa niin paha kun se huivi on vähän sekasin :D Tämä huivi on kyllä niin ihanan paksu ja juuri hyvä nyt kun on jo niin kylmä! 

Mihin se aika menee? Sama täällä, on kyllä pakko silloin viimeistään oppia! Kiitos viikonloppu serkkuni kanssa oli niin ihana! :)

Hyvää viikonloppua sinullekkin :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.