Mistä aloittaisin?

Voisin lauleskella että, ”maanantain taas saapui aivan liian aikaisin.”

Hiihtoloma kausi on alkanut ja lappiin vyöryi turisteja enempi ja vähempi. Televisio huutaa viruksista, tietokoneen avaat huutaa se viruksista ( kohta en tiedä onko tietokoneessa omat virukset vai naapurin). Puhelimet, radiot joka puolella on viruksia viruksia viruksia. Olen kiitollinen niille ihmisille jotka ovat uskaltautuneet tulemaan lappiin, ja toisaalta olen todella peloissani siitä että he ovat tulleet.

Perheeni, ystäväni, työni, elämäni on täällä. Ajatus siitä että resurssit eivät riitä pahimmassa tilanteessa hoitamaan meitä paikallisia miten sitten kun ulkopaikkakuntalaiset tulevat. Pieni suuri pelottava ajatus joka velloo pääkopassa ja samaan aikaan mahassa saa minut voimaan pahoin. Kuinka selviämme tästä kaikesta.

 

Siksipä kaiken tämän hulluuden keskellä päätin perustaa oman pienen pienen blogin. Ehkä enempi tulen avaamaan omia ajatuksia tästä kaikesta, Sekä tulevista ura suunnitelmista. Ehkä tahdon vain paikan jossa voin purkaa edes osan ajatuksistani.

Ihanaa kun tulette tänne meille lappiin MUTTA MUISTETAAN JOKAINEN PITÄÄ TOISISTAMME HUOLTA JA KÄYTTÄÄ MASKIA.  Pienellä paikkakunnalla tahdomme huomioida toinen toisemme ja olemme kauan aikaa käyttäneet maskia vaikka kaupassa ei asioisi ku oman kylän väki. Joten toivonkin suuresti että sinä joka tulet kauempaa huomioit pienen pyynnön tämän ja puet maskin kasvoille ja peset kätesi. Kaunis kiitos sinulle! Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *