Supervälipala

En todellakaan oo mikään suuri superfoodhörhö, mutta joskus heikkona hetkenä ennen viime joulua pienimuotosesti hurahdin raakasuklaaseen. Antioksidanttihöyryjen haihduttua siirryin kuitenkin takasin fazerin sinisiin. 

Äsken teki hurjasti mieli jotain hyvää ja koska ollaan huomenna lähössä reissuun, aattelin pitää tänään vähän ryhdimpää linjaa karkkien mässäilyssä. Raakasuklaatarpeet pääsi hyötykäyttöön ja hitsit ku oli hyvää. Siis oikeesti hyvää, ei sellasta joo-tä-raakasuklaa-hakkaa-fazerin-keksisuklaan-kuusnolla(yeah right!) -hyvää vaan hyvää.

465e0fb0-3214-4e03-9922-ce18e2029e3c.jpg

Ja näin se menee:

kaakaovoita raastettuna 
saman verran kookosöljyä
raakakaakaojauhetta sen verran että sössöstä tulee vähän tahmeeta (jos öljyjä on 1 dl, niin noin 5 rkl)
hunajaa
(mausteita, esim. vaniljaa, chiliä…)

Sulata kaakaovoi lämpimässä vesihauteessa, sekoita muut aineet joukkoon. Tarkista maku. Dippaa banaaninpaloja ja pähkinöitä suklaassa ja laita pakkaseen hetkeksi. 

Mums. 

 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.