Miten olen kujalla?

Moi!

Tästä lähtee mun uus blogi. 

Olen yläasteen viimeisellä luokalla ja pian edessä onkin jo lukio. Stressaan paljon, ja kaikesta. Koulu, ulkonäkö, ja kaverit kuuluu listan kärkeen. Koulu on mulle helppoa, mutta silti otan siitä mahdottoman paljon paineita. 

Tää on mun mielestä alkanut siitä, että mulla ei oikein oo kavereita. Kyllä mulla on koulussa ne pari joiden kanssa olla, mutta ollaan aika erilaisia ja tunnen silti usein itseni ulkopuoliseksi. Huonon itsetuntoni takia olen alkanut etsimään/huomamaan itsestäni virheitä. Näinpä hyvät koenumerot ovat olleet ainoat, milloin olen tuntenut itseni hyväksi jossaikin. Enää se kokeesta saatu 10 ei tuo millään tavalla hyvää mieltä ja 9,5 alkaa jo itkettämään. 

Usein mietin, miksi minulla on vain muutama kaveri. Pohdinnoissani päätyn aina siihen, että olen liian rasittava, ruma ja ällöttävä, siihen että kukaan haluaisi olla kanssani. Myös se, että olen niin epävarma itsestäni, estää minua tutustumista uusiin ihmisiin, jolloin kavereiden saanti onkin huomattavasti vaikeampaa.

NYT olen päättänytkin ”toipua”. Vanhempani ovat alkaneet huolestua yksinäisyydestäni, ja jatkuvasta pahasta olostani. Näinpä asiaa mietittyä, päätin muuttaa tilanteen. Haluan olla onnellinen ja osata elää rennosti.

Tämä blogi on siis paikka, johon kirjoitan ”projektini” etenemisestä, fiiliksistäni ja keinoista, jotka vievät minua positiivisemmalle puolelle. Ainakin näin alkuun kirjoitan anonyymisti. Olisi mahtavaa saada just sut seuraamaan ja tukemaan mun projektia! Tiedän myös sen, että muillakin on samoja ongelmia, niinpä toivon myös, että voisin olla jollain tapaa avuksi/tueksi, jotta me kaikki osaisimme elää vähän rennommin. 

Tää postaus oli lähinnä tilanteen kartoittamista. Jatkossa siis hieman erilaista sisältöä. Olisin kiitollinen edes yhdestä lukijasta ja jos tiedät jonkun ketä voisi kiinnostaa, niin vinkkaa ihmeessä! 

<3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *