Ladataan...
Kullan kallis koti

Remontti on lähtenyt sutjakkaasti käyntiin!

 

Uudet vesiputket on vedetty kauttaaltaan, sauna on räjäytetty (ugh, pölyn määrää!), tulevasta kodinhoitohuoneesta on kaadettu seinät, keittiö on puoliksi purettu, alakerran sisäkatot on suoristettu, tapetteja revitty ja mikä tärkeintä; uudet keittiön- ja kodinhoitohuoneen kalusteet saatiin tänään tilaukseen :)

Tulevan kodinhoitohuoneen paikalla oli alunperin myrkyn vihreä wc sekä komero. Seinät kaatamalla saatiin oikein tilava paikka kodin toiseksi tärkeimmälle huoneelle. Miehekkeelle sanoin, että minä päätän sävyt ja materiaalit kerta minä sitä huonetta 99% käytän, mutta tais tällä kertää miehen sisustussilmä voittaa :) Kalusteiden sävyt ovat vaaleanharmaita ja taso tumman harmaa/musta.

Keittiön suunnittelin kokonaan itse. Ihanaa tehdä siitä juuri sellainen mitä omiin tarpeisiin tarvitsee. Vielä viime vaan hetkellä vaihtui vetimet, mutta onneksi vaihdoin, nyt se on täydellinen :)

 

Nyt vain 5vkoa armotonta käsin tiskaamista olemattomassa keittiössä...

 

 

 

 

Nii joo, oonhan mä käyny päivittäin tuossa äklökylppärissä suihkussa, vaikka vannoin etten koske siihen ennen kuin ollaan saatu se valmiiksi. Ei auta. Läpsyt jalkaan ja suihku päälle!

 

.h.

Ladataan...

Ladataan...
Kullan kallis koti

Se on aina yhtä surullista, iloista, ihanaa, väistämätöntä, raskasta ja ennen kaikkea jännittävää. Nyt se tuntuu kuitenkin erityisen haikealta. Nimittäin muutto! Jos tämä nykyinen asunto olisi omistusasunto, en kovin helpolla tästä lähtisi. Tästä on tullut niin rakas koti.

Haaveissa on aina ollut oma koti ja nyt meillä on siihen mahdollisuus. Aluksi varasimme tontin, mutta päädyimme kuitenkin mutkien kautta ostamaan 70-luvun tiilitalo. Ajatuksena on, että remontoimme sen ja sitten nähdään viihdytäänkö siinä vai ei.

Toisaalta me ollaan innoissamme koko perheen voimin. Perheen pienin on pakannut lelunsa jo monta viikkoa sitten ja oma huone on varattu ensimmäisenä uudesta kodista. Niin ihania pienen tytön ajatuksia!

Tänään päästään siivoamaan taloa.

Me muutetaan suoraan yläkertaan, koska remppa aloitetaan alakerrasta. Ensimmäisenä purkuun menee kylpyhuone, sauna ja wc.

Niin jännittävää!

.h.

Ladataan...