Trendit ja sitten the Knife

Tiedättehän nuo tutut trendit – niiltä ei voi välttyä, kun ne ottavat vallan, ja useimmiten niihin ajan mittaan kyllästyy. Niihin jumittuminen käy tylsäksi: kukapa haluaisi kuunnella kaikkialla popitettua genreä enää sen korkeimman trendiaallonharjan saavutettua. (Toki sieltä saattaa löytyä joku true love, sitä ei ole kieltäminen, joka jää omaan makuun pidemmäksikin aikaa). Taitaapi sama päteä mihin tahansa muotijuttuun, mutta kuteista kirjoittamisen jätän suosiolla muille.

Maistuuko vielä chillwave? Entäpä tökkiikö jo shogaze? Mites on witch housen laita? No, oli miten oli, yksi on ja pysyy – ja se on trendeistä huolimatta the Knife.

 

 

Tässä uunituore, varmasti tuhatta ja sataa bittiavaruutta kiertävä video biisiin A Tooth for an Eye. Videon miekkoset ovat jees, tyttö suloinen – mutta myönnän, että ajoittain epäonnistuva lipsync pistää hieman tökkimään.

Uuden Shaking the Habitual-nimisen albumin julkaisu lähenee huhtikuussa, ja liityn virallisesti levyn superodottajien kerhoon. Noissa ruottalaisissa ny vaan on sitä jotain

Tanssintäyteistä viikonloppua!

 

kulttuuri suosittelen musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *