Lasten allasbileet

Moikka!

Kirjoitin eilen postauksen meidän viime viikosta ja siitä miten rankalta tuntui arkeen palaaminen lasten sekä minun koulun alettua ja harrastusten pyörimisestä ja kuskailusta lähes joka päivä. Yhtään sitä puolta väheksymättä, ajattelin kuitenkin jättää sen julkaisematta ja keskittyä positiivisempiin asioihin. Ja tänään sitä paitsi ei enää tunnu yhtään niin väsyneeltä! Muutaman koulutyön sain alta pois, ja jo heti tuntuu olo kevyemmältä! Juttelin tänään mieheni kanssa siitä, kuinka suurimpia haasteitani koulun osalta tulee olemaan tietynlainen keskeneräisyyden sietäminen. Haluaisin tehdä kaiken heti alta pois, mutta koulun ja arjen yhteensovittaminen ei aina taida antaa siihen mahdollisuutta. Avainasemassa taitaa ylipäänsä monimuotototeutuksessa olla juurikin oman tekemisen aikatauluttaminen. Hyvä tästä vielä tulee,täytyy sanoa että tähän mennessä on ollut jo todella mielenkiintoista opiskelu, tuntuu niin oikealta ja tärkeältä alalta!

Nyt kun sain hiukan purettua tämänhetkisiä ajatuksiani, voisin siirtyä postauksen aiheeseen, eli meidän Lillin tämän kesän synttärijuhliin! Lillin juhlia on ollut suhteellisen helppo järjestää, koska ne on aina keskellä kesää ja äkkiseltään sanottuna ei kertaakaan ole tarvinnut siirtää juhlia sisätiloihin, vaan aina olemme saaneet nauttia aurinkoisesta ja hyvästä säästä.
Niin kävi myös tänä vuonna, kun järjestimme Lillin ystäville allasbileet meidän pihalla. Mitään kovin ihmeellistä allasta meillä ei edes ollut, mutta sellainen jonne mahtui hiukan yli kymmenen tyttöä välillä vähän vilvoittelemaan leikkien ja herkuttelujen lomassa.

Tarjoamisten kanssa en myöskään kikkaillut liiemmin tänä vuonna, jäätelökakkua, marenkileivoksia, jotka asettelin 9-muotoon Lillin iän mukaisesti. Vähän tuunattuja poppareita, vesimelonia ja mehua. Kerrankin ei muuten tarvinnut vielä seuraavanakin viikkona katsella yli jäänyttä kakkua jääkaapissa, vaan kaikki meni! Suurin osa ajasta juhlien järjestämiseen minulla kului ehdottomasti ilmapallokaaren tekemisessä. Siinä oli kyllä aikamoinen homma, ja lopulta tuntui kyllä hiukan haikealta siitä luopuminen muutaman päivän jälkeen.

Ohjelmanumerona meillä oli ainoastaan lahjojen avaus, syöminen ja uiminen sekä vesi-ilmapallosota. Tämän lisäksi tietenkin tramppa ja leikkimökki oli kovassa käytössä. Liian usein on tullut huomattua, kuinka juhliin on keksitty liikaakin ohjelmaa, kun kivointa on kuitenkin myös se lasten oma touhuaminen ja leikkiminen.

Katsoimme talvella Suomen talent-ohjelmaa ja Lilian ihastui kovasti vatsastapuhumiseen, ja kertoi jo silloin että toivoo synttärilahjaksi vatsastapuhujanukkea. En siinä vaiheessa vielä ottanut kovin vakavissani hänen toivettaan vaan ajattelin että se on vain ohimenevä innostus. Niin vain koitti syntymäpäivät ja toive säilyi edelleen ja äiti joutui yön pimeinä tunteina googlettamaan mistä sellaisen saisi tilattua. Mielestäni Suomessa oli todella suppea ja heikko valikoima, mutta Amazon pelasti ja löysin ihan Lillin näköisen nuken, jonka hän nimesi sen nähtyään Klaaraksi. Klaara on ollut supersuosittu kaveri ja ollut mukana ties missä. Lilian ei malttaisi odottaa, että koulussa tulisi lelupäivä ja saisi viedä Klaaran sinne näytille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *