Unelmieni pyörä

Heippa!

Toivottavasti teillä on mennyt viikko siellä mukavasti! Täällä meillä taas on aika hujauksella menneet päivät eteenpäin lasten kanssa ja huomenna on jo perjantai. Huomenna onkin meidän talossa ihan erityinen perjantai, sillä täällä vietetään yhden tyttären 10-vuotisjuhlia!

Tällä kertaa meillä valikoitui teemaksi sankarin toiveesta leffailta kavereiden kanssa, ja onkin ollut aika virkistävää ja kivaa (myös helppoa!!) kun tarjoilujen osalta pääsen tällä kertaa aika vähällä. Katsotaan josko saisin napattua muutamia kuvia juhlista ja niiden valmisteluista myös tänne blogin puolelle, ja sen osalta voisin myöhemmin palata ja kertoa hiukan lisää juhlista.

Mutta, jos palaamme itse asiaan, joka tällä kertaa on ihastusta herättänyt pyöräni ja kuinka siitä tuli juuri sellainen kuin toivoin.


En ole aikuisiällä omistanut pyörää, ja sellaisen ostoa olen harkinnut jo monen monta vuotta. Mielessä minulla oli aika selkeä kuva siitä millainen pyörän tulisi olla. Lyhykäisyydessään tärkeimmät kriteerini olivat: pyörä, jossa on kori sekä se että se on söpön värinen! Ajattelin keväällä löytäneeni kriteerini täyttävän pyörän vihdoin, ja tilasin Hobby Hallista Romet- merkkisen pyörän.

Pyörän saavuttua, olin siihen tyytyväinen, mutta väri ei ollut ihan sellainen kuin olin mielessäni ajatellut. Luulin tilanneeni kermanvärisen pyörän, mutta väri taittui selkeästi enemmän keltaiseen, joka ei suoranaisesti ole yksi lemppareistani. En kuitenkaan sanonut mitään asiasta, vaan tyytyväisenä siihen että vihdoin omistin pyörän, kasasimme sen mieheni kanssa. Mieheni kysyikin heti pyörän nähtyään että olenko tyytyväinen sen väriin. Vakuuttelin sen olevan mielestäni kiva. Kun hän kuitenkin viikon päästä uudelleen nosti asian esiin, myönsin että olisihan se voinut kivemman värinen olla. Siinä hän vastasi, että tehdään siitä sellainen!

Etsimme pitkään pyörään sopivaa väriä, sillä en halunnut että tehdään iso työ ja lopulta tulos ei olisikaan ollut mieleinen. Siksi marketeista tai motonetistä löytyvät pinkit spray-maalit eivät tulleet kyseeseen. Täydellinen vaaleanpunaisen sävy löytyi erikoisliikkeestä, ja hintaa purkille tuli 20€.

Pyörä purettiin osiin ja alkoi maalaustalkoot. Vuoronperään maalausta, kuivumista ja odottelua. Ja lopulta muutaman päivän jälkeen maalauksen ollessa valmis, mieheni kasasi pyörän (onnea on oma insinööri!) ja siitä tuli upeampi kuin olisin osannut edes odottaa! Pyörä on ollut kovassa käytössä koko kesän ja ihan harmittaa laittaa sitä talviteloille kohta. Onpahan yksi syy lisää odottaa ensi kevättä ja kesää. Mitäs sanotte, oliko onnistunut tuunaus?

Mukavaa viikonloppua kaikille <3.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *